ExternUltima ora

Astrologul Dmitry Uranus a descoperit care este planul lui Vladimir Putin! „Obsesia lui este…”

Cunoscutul astrolog Dmitry Uranus a descoperit care este planul lui Vladimir Putin. Din păcate, însă, previziunea este teribilă!

Advertisment
Advertisement

Astrologul Dmitiy Uranus, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din Ucraina, lansează o previziune îngrijorătoare și spune că a descoperit care este planul lui Vladimir Putin. Totodată, bărbatul este îngrijorat că președintele Rusiei ar putea să apese butonul roșu și să activeze astfel armele nucleare. Dmitry Uranus a căpătat popularitate după previziunile pe care le-a făcut în 2020, după realegerea lui Aleksandr Lukașenko ca preşedinte al Belarusului, realegere care a dus la un val de proteste reprimate în mod violent.

Președintele rus Vladimir Putin a fost un puternic aliat al liderului din Belarus, acordându-i acestuia un împrumut de 1,5 miliarde de dolari, ca un „gest de sprijin”, în timpul protestelor. Încă de atunci, Dimitry Uranus averiza că în spatele tuturor acestor acțiuni sângeroase se afla chiar Vladimir Putin.

Advertisment

Astrologul Dmitry Uranus a descoperit care este planul lui Vladimir Putin! „Obsesia lui este…”

Recent, într-o postare pe Facebook, Dmitriy Uranus a subliniat faptul că Putin este obsedat de dorinţa de a reface URSS-ul şi nu se va opri până nu va reuşi.

Advertisment

„Era încarnarea lui Hitler, venit să răzbune popoarele slave pentru înfrângerea Germaniei. Este ascuns minții sale, dar misiunea lui încă funcționează la nivel subconștient. Scopul său profund este să distrugă învingătorii celui de-al Doilea Război Mondial. Pare o dorință de a reface URSS cu orice preț, până la data centenarului formațiunii URSS. Este absolut obsedat de această idee și nu se va opri de la nimic. Altfel, toată viața lui a fost degeaba„, a scris astrologul ucrainean într-o postare pe pagina de Facebook.

„Revoluțiile sunt pregătite de ani de zile. Oameni ca Lukaşenko și Putin nu pot fi aruncați în grabă. Mai întâi trebuie să-l arunci pe Putin, apoi pe Lukaşenko, dar nu invers. Atâta timp cât Putin este la putere în Rusia și atâta timp cât există oameni care iubesc Rusia lui Putin și pe Putin, nici în Belarus, nici în Ucraina, nu vor exista libertate și pace reală”, spunea astrologul Dimitry Uranus încă din anul 2020.

Advertisment
Advertisment