ExternUltima ora

Un cunoscut actor a spus totul plângând! „Vreau să spun adevărul despre războiul din Ucraina”

Arnold Schwarzenegger, un cunoscut actor de origine americană, s-a adresat poporului rus și a trimis un mesaj video: a spus totul plângând.

Advertisment
Advertisement

Arnold Schwarzenegger, un cunoscut actor american care are legături și cu lumea politică, a simțit nevoia să trimită un mesaj poporului rus, în contextul războiului din Ucraina. Vedeta internațională a spus totul plângând și a spus că războiul din Ucraina este „o criză umanitară”. Totodată actorul încearcă să facă o campanie de conștientizare pentru poprul rus, care, din cauza cenzurii nu știe adevărul despre invazia comandată de Vladimir Putin.

Arnold Schwarzenegger a adus în discuție și propaganda Kremlinului, menționând că „lucruri oribile” sunt ascunse de poporul rus, iar Ucraina nu este responsabilă pentru război. Arnold Schwarzenegger le-a vorbit rușilor, spunându-le că afirmațiile lui Putin despre „denazificarea Ucrainei” nu sunt adevărate și că la conducerea țării se află un evreu al cărui tată a avut cinci frați uciși de naziști.

Advertisment

Arnold Schwarzenegger a spus totul plângând! Le-a explicat rușilor tot ce se întâmplă în Ucraina

„Tăria și inima poporului rus m-au inspirat dintotdeauna și din acest motiv sper că mă veți lăsa să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina și ce se întâmplă acolo. Nimănui nu îi place să audă că guvernul său este criticat și înțeleg asta. Dar ca un prieten de mulți ani al poporului rus, sper că veți asculta ce am de spus”, a afirmat acesta.

Advertisment

„Știu că guvernul vostru v-a spus că acesta este un război pentru denazificarea Ucrainei. Nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu al cărui tată a avut 3 frați uciși de naziști. Vedeți, nu Ucraina a început acest război; nici naționaliștii sau naziștii. Războiul a fost început de cei de la Kremlin”, a adugat actorul.

Actorul a susținut că guvernul rus și-a mințit cetățenii și soldații, care își pierd acum viața pe teren. Acesta a subliniat că tinerii sunt sacrificați pentru „propriile ambiții”.

„De ce vă sacrificați tinerii pentru propriile ambiții?”, a întrebat acesta.

„Tu ai început acest război, tu îl conduci și tot tu îl poți opri. Este ilegal ceea ce faci”, i-a transmis Arnold Schwarzenegger președintelui rus.

Advertisment
Advertisment