Ultima ora

Anamaria Prodan, dezvăluirile momentului despre fosta căsnicie: „Sunt 8 ani, de fapt, de când ne tot luptăm!” Impresara a avut interzis să nască

Anamaria Prodan a vorbit intr-un podcast despre inceputul declinului ei in casnicie si despre dorinta cea mare de a avea un baiat.

Anamaria Prodan, invitata, intr-un podcast al lui Codin Maticiuc, a pus punctul pe i si a vorbit despre problemele pe care le-a avut in casnicia cu fostul ei sot.

Spre mirarea multora daca aveau impresia ca mariajul ei cu Laurentiu Reghecampf se afla in pragul destramarii destul de recent, iata ca Anamaria vine sa lamureasca totul, sexy impresara dezvaluind ca de opt ani cei doi se chinuie sa isi salveze casnicia.

 

Anamaria Prodan a ramas insarcinata la 36 de ani:” Trebuia să fac chiuretaj pentru că am avut o operație 

Anamaria Prodan a vorbit exclusivi si despre dorinta ei cea mare de a deveni mama de baiat si despre faptul ca nu a ascultat medicii atunci cand i-au spus ca nu mai are voie sa duca la bun sfarsit inca o sarcina deoarece avea deja unele probleme de sanatate, mai exact o operatie.

Era un jucător de fotbal în Liga a II-a foarte muncitor, perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici, am zis că este un semn.

Advertisement

Eu îmi doream foarte tare un băiat și am zis că schimb o mie de bărbați până fac un băiat(…)

 

La 36 de ani am rămas grăvidă și știam clar că o să am băiat. Trebuia să fac chiuretaj pentru că am avut o operație. N-am ascultat de nimeni și am zis că acest copil o să fie perfect. Nu m-a interesat.”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Terminase și cu fotbalul, avea și niște probleme medicale. I-am zis să mă asculte pe mine și eu o să îi fac o carieră cum n-a mai văzut și a fost numărul unu. Cu mine el a mers din ce în ce mai bine. Nici nu permiteam cuiva să îl atingă. Eu am fost cumva și soție, iubită, bodyguard. El a ascultat orbește. Îi făceam interviurile, filmulețele motivaținale după fiecare meci, e o artă.

Dacă nu ai educație, e foarte greu. Cred că a fost foarte mult pentru el(…)

De ce a tinut Anamaria Prodan ascunse problemele in casnicie

De acolo i-a luat Dumnezeu mințile și și-a descoperit latura asta spirituală. Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii. Am încercat (n. red. să îl impresarieze în continuare). Când deja sari calul cu mine, te îngrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, ca să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el…

Codin: Declinul vostru a început de opt ani încoace?

Anamaria: Da, dar am tăcut din gură și de multe ori am învățat că bărbații trebuie să îi iei cu ușurelul și asta am făcut toată viața.”

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: