Ultima ora

Adevărul despre relaţia Anamariei Prodan cu Fane Spoitoru: „Eu eram fata cu bani”

Advertisment
Advertisement

Adevărul despre relaţia Anamariei Prodan cu Fane Spoitoru. Agentul sportiv a declarat că în urmă cu foarte mulţi ani, făcea parte din anturajul lui Fane Spoitoru. De obicei, ea era cea care declanşa scandal, atunci când i se părea că ceva nu este în regulă.

Adevărul despre relaţia Anamariei Prodan cu Fane Spoitoru

Apropo de cartea ta cu Nuţu, eu eram cu Fane Spoitoru în acelaşi anturaj, eram prieteni. Eu eram fata cu bani, nu aveam nevoie de niciun bărbat. Dacă se băga cineva în seamă cu mine şi luam o gură, două de whiskey, era spectacol.

Advertisment

Eu am avut chestia asta şi niciodată nu m-a interesat ce vorbeşte lumea, dacă mă vede cu Bebe Cămătaru şi alţii. Pentru mine au fost fraţii mei, niciodată nu m-am dezis. Mă cunosc şi cu Nuţu, însă Bebe este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei. Pe mine nu m-a interesat niciodată să am prieteni cu acelaşi statut social.

Advertisment

Toţi prietenii mei dim copilărie erau săraci şi care au rămas lângă mine întotdeauna. Aceia au fost singurii care n-au trădat. În rest, toţi care au venit pe lângă mine, au venit pentru nume, influenţă, bani şi putere„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „La mijloc”.

Motivul pentru care a pozat în Playboy

Anamaria Prodan se numără printre vedetele care au pozat în celebra revistă pentru bărbaţi, Playboy. Dacă majoritatea femeilor au făcut-o pentru suma exorbitantă primită în urma pictorialului, impresara a avut un alt motiv pentru care a acceptat să fie fotografiată nud.

Eu aşa am crescut, să fiu proasta dintre deştepţi şi nu deşteapta dintre proşti. Mi-am planificat, de când mă ştiu, fiecare pas. Am ştiut de ce am pozat în Playboy. Am ştiut clar că din momentul în care apar în Playboy, semnez tot ce vreau”, a mai dezvăluit impresara.

Advertisment
Advertisment