Sport

Toți oamenii de la CFR s-ar fi vindecat de coronavirus

Ardelenii au avut nu mai puțin de 23 de persoane infectate cu Covid-19, în cadrul clubului.

La campioana României a izbucnit un focar de Covid-19, fiind depistate 23 de cazuri de infectare. Totuși, Telekom Sport informează că, potrivit ultimelor rezultate ale testelor, toți oamenii de la CFR s-ar fi vindecat. Printre persoanele care au contactat virusul se regăsesc fotbaliști, membri ai staff-ului, dar și angajați ai clubului.

Toți oamenii de la CFR s-ar fi vindecat

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a anunțat acum două zile faptul că dintre cazurile depistate la echipă, 16 erau ale unor jucători. Sursa citată anunță că ultimele rezultate ale testelor efectuate în cadrul clubului ar fi fost negative.

Primul caz de coronavirus în cadrul celor de la CFR Cluj a fost înregistrat în ziua de 19 iulie. Antrenorul Dan Petrescu fusese și el infectat cu Covid-19. Atunci când staff-ul și jucătorii erau în avion, pentru a ajunge la partida cu FCSB, nimeni nu ar fi respectat regulile de prevenire a pandemiei.

Paul Siserman, fost participant la MasterChef, și-a exprimat, pe facebook, nemulțumirea în legătură cu acest comportament. Mai mult, bărbatul care s-a aflat cu oamenii CFR-ului în avion a amenințat că va da clubul în judecată.

Coronavirusul a ajuns și la Dinamo

În situația „câinilor roșii”, numărul cazurilor de la club a ajuns la 21, după ce alți șapte fotbaliști au fost testați pozitiv. Dintre aceste cazuri, 18 sunt fotbaliști la prima echipă.

Până acum, în România, au fost confirmate 44.798 de cazuri de contaminare cu Covid-19. Dintre persoanele care au contactat virusul provenit din China, 25.643 au fost vindecate. Totodată, 2.165 de oameni testați pozitiv cu coronavirus și-au pierdut viața.

Duminică a fost înregistrat un nou record negativ în România. Au fost depistate alte 1.200 de alte persoane infectate. Situația e cu atât mai îngrijorătoare, cu cât numărul testelor efectuate în weekend e mai mic decât pe parcursul săptămânii.

Tags
Close