Sport

Simona Halep, criticată grav de fani pentru că a mințit

Duminică seara verișoarei Simonei Halep a făcut nuntă la Constanța. Deși a spus că nu a participat, Simona a fost criticată grav de fani pentru că a mințit.

Reclama

Polițiștii și jandarmii au stricat nunta verișoarei Simonei Halep, pentru că nu a fost respectată regula distanțării sociale. Simona a spus că nu a participat, dar a fost criticată grav de fani pentru că a mințit.

Simona Halep, criticată grav de fani pentru că a mințit

Marele eveniment din familia Simonei Halep a avut loc duminică seara. E vorba de nunta verișoarei sale, la care sportiva a spus că nu a participat. Dar ea a fost criticată grav de fani pentru că a mințit. „Duminică noapte… Răcorindu-mă… Carte bună… Acasă“. Acesta a fost mesajul pe care l-a postat Simona Halep pe Instagram. Fanii însă nu au crezut-o și au taxat-o imediat:

Reclama

„Păi bre, restricțiile nu sunt pentru machedoni și mai ales Halep. Cât despre Simonica… Ce să mai spunem… I s-a lungit puțin nasul. Era la nuntă și posta pe Facebook că este la București și citește o carte. Pai mai Simonico, restricțiile de COVID nu se aplică și în cazul vostru? De ce minți? Iți era rușine că o să își dea lumea seama că faci un mare pipi pe legile din țara noastră?“.

S-a lăsat cu dosare penale

La nunta verișoarei Simonei Halep au ajuns oamenii legii care au oprit evenimentul. La acesta au participat nu mai puțin de 200 de oameni. Potrivit unui comunicat emis de IPJ, „S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane“.

De asemenea, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit art. 352 din Codul Penal.

 

 

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close