Sport

Messi a hotărât! Unde va juca starul în sezonul viitor

După numeroase discuții, argentinianul a luat o hotărâre în privința viitorului său.

Lionel Messi ar fi vrut să plece de la Barcelona în această perioadă de transferuri. Chiar și așa, super fotbalistul ar fi decis să își amâne plecarea de la gruparea din La Liga. Motivul constă în a evita eventualele dificultăți legale.

Messi a hotărât să rămână la Barcelona

Cu toate că jucătorul i-a anunțat pe oficialii echipei că vrea să plece, conducerea i-a transmis că are o clauză de reziliere care ajunge la 700 de milioane de euro. Messi a hotărât să își petreacă și următorul sezon pe Câmp Nou, deși el și tatăl sau sunt de părere că acea clauză nu mai este valabilă.

Mai mult, cei doi au contestat poziția La Liga, dar, cu scopul de a evita o lupta legală, argentinianul va rămâne la Barcelona, informează TyC Sports. Această decizie ar fi fost luată vineri, după o discuție dintre tatăl lui Messi și președintele clubului Josep Maria Bartomeu.

Astfel, starul care deține șase Baloane de Aur își dorește să nu aibă parte de o despărțire tristă de la singura echipa la care a jucat până acum. El a vrut și să evite problemele de natură juridică. De aceste situații s-ar fi putut lovi în situația plecării fără acordul oficialilor.

Messi a strâns 731 de partide pentru catalani. În cadrul acestora, el a reușit 634 de goluri și 285 de assist-uri. Contractul dintre cele două părți mai este valabil până în ziua de 30 iunie a anului următor.

Manchester City a vrut să profite de conflictul dintre Messi și Barcelona. Clubul inițiase discuții cu jucătorul, pentru un eventual transfer.

Tags
Close