Sport

Ana Maria Prodan riscă o amendă de 40.000 de lei

Întrucât a vrut să-l felicite pe antrenorul Ruben Albes și a intrat pe teren, Ana Maria Prodan riscă o amendă de 40.000 de lei.

Reclama

Ana Maria Prodan a făcut un gest care i-ar putea aduce mari probleme. După ce a intrat pe teren ca să-l felicite pe antrenorul Ruben Albes, aceasta riscă o amendă de 40.000 de lei.

Ana Maria Prodan riscă o amendă de 40.000 de lei

Cea mai căutată femeie din fotbal, Ana Maria Prodan a încălcat grav protocolul medical stabilit de comun acord între Liga Profesională de Fotbal, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății. Drept urmare, aceasta riscă o amendă de 40.000 de lei. Mai concret, aceasta a intrat pe teren, la finalul meciului, să-l felicite pe antrenorul Ruben Albes.

Reclama

Nu avea voie să intre în acea zonă 1

Potrivit noilor regulamente, Ana Maria Prodan nu avea voie să intre în zona 1. Asta înseamnă  teren de joc, marginea acestuia, tunelul de acces, zona vestiarelor, a jucătoriilor și a arbitrilor. Exact acolo a pătruns aceasta pentru a-l felicita pe antrenor. O amendă uriașă ar putea lua și Gigi Becali care a coborât în teren înaintea semifinalei din Cupa României împotriva lui Dinamo.

Este una dintre cele mai bogate femei din România

Ana Maria Prodan are o avere uriașă, împreună cu soțul său, Laurenţiu Reghecampf. Aceștia sunt posesori de apartamente de lux în America, din care o locuință chiar în Las Vegas. Prețul acesteia se ridică la suma de un milion de dolari. Sursele spun că prima dată cei doi au cumpărat în Las Vegas un apartament, chiar în clădirea pe care o are președintele Americii, Donald Trump.

De asemenea, după decesul mamei sale, îndrăgita cântăreață Ionela Prodan, Ana Maria a primit ca moștenire patru case, terenuri şi conturi în bănci. De asemenea, i-au rămas și două maşini și bijuterii în valoare de mii de euro. Tot de la mama sa au rămas și tablouri valoroase. Totul se ridică la suma de 2 milioane de euro.

 

 

 

TOP STIRI

Reclama
Close