Actualitate

Victor Ponta a șocat România cu declarația legată de coronavirus

Fostul premier al României, Victor Ponta a pus românii pe jar. Declarația legată de coronavirus este pur și simplu șocantă.

Ponta spune că toată lumea se ocupă de alegeri și nu mai bagă în seamă pandemia de coronavirus. Declarația legată de noul virus a lui Victor Ponta sperie.

Victor Ponta a șocat România cu declarația legată de coronavirus

Invitatul lui Victor Ciutacu, la România TV, Victor Ponta a uimit întreaga audiență cu declarația sa absolut șocantă legată de coronavirus. „În fiecare zi, dar n-a greșit nimeni. Inclusiv infecțiile nosocomiale sunt 0. Evident că toate statisticile OMS arată că peste tot apar aceste infecții.

Eu cred că trebuie să spunem ca 6000 de români au murit până azi, pe lângă statistici și procente. Oameni care au familie, vecini, rude, prieteni, și-au pierdut viața. Nu poți să spui că guvernul își face bine treaba. Noi comparăm acum cu Italia la început, cuvântul cheie e la început. Pe toți i-a luat prin surprindere, dar ei au îmbunătățit lucruri. S-a mărit capacitatea de testare, la noi a crescut puțin și s-a oprit. Pentru că la noi jumătate din teste sunt făcute in privat. Eu m-am testat iar, că am pe cineva apropiat, am primit rezultatul negativ”, spune Ponta.

Vârful de infectări va fi între 15 și 30 noiembrie în România

De asemenea, Ponta spune că nici măcar la DSP nu au fost angajați oameni. „Nu s-a mărit numărul de oameni la DSP-uri, numărul de paturi. Nu putem compara Italia la început cu România acum, după 8 luni. Trebuia să angajăm oameni la DSP, nu trebuie neapărat medici ca sa răspundă la telefon. De ce nu s-a făcut nimic? Pentru că nu avem leadership. Nici prefectul nu știu dacă l-au dat încă jos.

La noi s-a spus doar ca e bine, ca e mai bine ca la ceilalți, mergeți la vot, că e totul bine. Am văzut o analiză care spune că vârful de infectări va fi între 15 și 30 noiembrie în România. În condițiile astea preocuparea lor e cine candidează. Se duc toți buluc la Orban, la PSD preocuparea e să mute medicii din spitale în parlament. Dar care sunt soluțiile? Care e planul cu ieșirea din criza sanitară și apoi economică? Nu știe nimeni care e planul? Câte paturi și măști cumpărați, câte teste? Un miliard din banii noștri s-au dus la Unifarm pentru produse care stau în depozite. Și oamenii se plâng că nu au ce le trebuie. (…) Pentru că statul nu ajută cu nimic.”, a declarat Victor Ponta.

 

Tags
Close