Actualitate

Vica Blochina a tras lozul cel mare. Cine este iubitul vedetei

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Vica Blochina, poate spune că e cu adevărat fericită. Se pare că a tras lozul cel mare. Și-a găsit iubitul perfect.

De data asta, Vica Blochina a găsit bărbatul care să o facă fericită. Cu alte cuvinte, a tras lozul cel mare. Iubitul său o răsfață și o face să se simtă ca o prințesă.

Vica Blochina a tras lozul cel mare. Cine este iubitul vedetei

A așteptat ceva până să-și găsească mare iubire, dar acum Vica Blochina e cu adevărat mulțumită de viața ei. Pentru că a tras lozul cel mare. Cel care i-a furat inima este un milionar grec, care o adoră și o face să se simtă ca o prințesă. Și pentru că zilele trecute acesta și-a serbat ziua de naștere, Vica s-a urcat în avion și a zburat în Grecia. Mai exact la Mykonos acolo unde a petrecut cu prietenii apropiați și iubitul său.

vica si piturca

Milionarul grec o numește „regina mea”

Cei doi nu se sfiesc să arate lumii întregi cât de mult se iubesc. Așa că grecul i-a scris iubitei sale pe o rețea de socializare: „Bine ai venit, regina mea!”. Sigur că imediat invidioșii au început să comenteze, un internaut menționând: „Cine e copilul ăsta? L-ai înfiat?”. Vica Blochina nu a pus la suflet și și-a văzut liniștea de povestea ei de dragoste.

Patru ani de certuri cu Pițurcă

Puternică așa cum o știm, fosta iubită a lui Victor Pițurcă  s-a luptat patru ani ca să câștige drepturile copilului său. “Edan este acum la tatăl lui, aici, în Bucureşti. Când e la mine, când la el, se duce unde vrea el.(…) Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos.

El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate, la un moment dat, nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea.

Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, era foarte mic”, a menționat Vica Blochina.

 

Tags
Close