Actualitate

Roxana Vancea, prima reacție după moartea Elenei Popa

La scurt timp după ce prietena ei de suflet a plecat la cele veșnice, Roxana Vancea a avut prima reacție.

Roxana Vancea a avut prima reacție după ce prietena ei cea mai bună s-a sinucis.

Roxana Vancea, prima reacție după moartea Elenei Popa

A prezentat-o ani buni ca fiind iubita sa și este extrem de afectată de dispariția acesteia. Roxana Vancea a avut o primă reacție după moartea acesteia.  “Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții care se urcă până și pe cadavre ca să facă rost de rating, încât nu mi-ar ajunge 3 camioane de antivomitiv.

Au ajuns toți chiftelarii semi-analfabeți, toți fomiștii repetenți și toți ratații neimpliniți să facă presă…

N-a murit “iubita lu’ Vancea”, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat”.

roxana si elena

„Îmi cer scuze în locul mizerabililor jurnaliști”

În prima sa reacție după moartea Elenei Popa, vedeta  a spus că este foarte supărată pe jurnaliști, i-a făcut mizerabili și și-a cerut scuze în numele lor:

„A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional. Odihnește-te în pace, prietenă dragă! Și îmi cer eu scuze în locul mizerabililor “jurnaliști” care nu te lasă nici măcar să dormi liniștită!”, a postat Roxana Vancea pe reţelele de socializare.

De ce s-a despărțit de Mihai Bendeac

Dintre toate relațiile pe care le-a avut Roxana Vancea, cea mai interesantă rămâne cea cu actorul Mihai Bendeac. După ce s-a despărțit de acesta, vedeta și-a spus oful pe facebook: „Oamenii se îndrăgostesc. Nu o spun eu. Pur şi simplu se întâmplă de când lumea.

Oamenii plutesc împreună în jocul acela nebun al iubirii. Uneori, preţ de câteva clipe. Alteori, preţ de câteva luni. Şi alteori, preţ de o viaţă. Împreună, oamenii refac clipele. Le dau gust. Le dau miros. Le încheagă. Le transformă în gesturi frumoase care te fac mereu să simţi cum inima îţi bate nebuneşte şi nu vrei să fii vreodată în altă parte.

Sau lângă altcineva. Câteodată, însă, ne dăm seama că sentimentele noastre nu sunt îndeajuns pentru a rămâne lângă un om. Şi atunci, plecăm. Plecăm nu pentru că nu am mai putea rămâne. Oricine poate rămâne lângă cineva o viaţă, dar nu despre asta este vorba”, a notat Roxana pe pagina sa de facebook.

bendeac

Vedeta și-a dorit nopți tandre și liniștite

Totodată, Roxana Vancea a continuat cu destăinuirile, precizând că avea nevoie de momente tandre și de nopți liniștite:

„A rămâne unul alături de altul o viaţă întreagă nu presupune acte de eroism. Nu presupune compromisuri. Nici sacrificii. Presupune înţelegere, respect şi multă preţuire. Presupune tandreţe, zâmbet, căldură. Presupune să repari unde se poate şi să adaugi acolo unde se simte gol.

Presupune dimineţi în care să te pierzi în ochii celui de lângă tine. Clipe în care să te ţii strâns de mână. Presupune să te bucuri unul de altul şi unul pentru altul chiar şi atunci când bucuria pare doar o părere. Presupune ca inima să ţină mereu sufletele în echilibru.

Presupune nopţi de pasiune, iar când acestea dispar, nopţi tandre şi liniştite. Presupune iubire! Când din reţeta asta lipsesc ingrediente, mai bine dăruiţi-vă un zâmbet frumos. Și lăsaţi viaţa să completeze restul. Din când în când iubirea înseamnă și plecări”.

 

 

 

 

Tags
Close