Actualitate

Probleme pentru Andreea Bănică! I s-a făcut rău în parc

Vedeta a trecut prin momente dificile, în timp ce se afla în parcul Herăstrău.

Reclama

Andreea Bănică a ieșit miercuri în parc, împreună cu cei doi copii ai ei. Aceștia au închiriat o bicicletă și au plecat să facă puțină mișcare, dar distracția a fost de scurtă durată. Artistei i s-a făcut rău, în timp ce pedala prin Herăstrău.

Andreei Bănică i s-a făcut rău

Odată ajunsă în Herăstrău alături de copiii ei, Sofia Maria și Noah, Andreea s-a îndreptat direct către zona din care se închiriază biciclete. Aceasta a început să pedaleze, petrecând timp alături de cei mici. În urma mai multor ture, cântăreața s-a oprit, întrucât începea să devină tot mai palidă, potrivit cancan.ro

Reclama

Simțind nevoia să ia o pauză, Andreea Bănică s-a întins în spatele unei bănci, fiind lipsită de puteri. Fata acesteia a fost cea care a intervenit, ducându-se să îi cumpere apă. Andreea s-a hidratat, dar, pentru câteva momente, nu s-a putut mișca deloc.

După circa 30 de minute, cântăreața a început să își revină și s-a repus pe picioare. Aceasta a pornit imediat către mașină și s-a îndreptat spre casă. Andreea are o familie fericită, fiind căsătorită cu Lucian Mitrea. Lucian i-a devenit de mult timp și impresar. Acesta i-a făcut ochi dulci Andreei încă din clasa a zecea, cei doi fiind colegi de școală.

Ei s-au căsătorit în anul 2008 și au acum doi copii, Sofia Maria, care a împlinit recent 11 ani și Noah, mezinul familiei, în vârstă de trei ani și jumătate. Pe scena muzicală, vedeta a debutat la Festivalul din Mamaia, în anul 1998.

Apoi, a apărut în formația Exotic, împreună cu Iulia Chelaru și Cladudia Pătrășcanu. Cu toate că cele trei au avut un mare succes pe atunci, trupa s-a destrămat după doar doi ani. Ulterior, Andreea Bănică apărea, împreună cu Cristina Rus, în trupa Blondy. În 2005, s-a „rupt” și această formație, vedeta urmând apoi o carieră solo.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close