Actualitate

Primarul care a avut relații intime cu două minore a câștigat un nou mandat

Cu siguranță, doar în România se poate așa ceva. Damian Butnariu, primarul care a avut relații intime cu două minore a câștigat un nou mandat.

Damian Butnariu, primarul din Mogoșești-Siret, județul Iași, a recunoscut că a făcut intreținut relații intime cu două minore. Acum a câștigat un nou mandat.

Primarul care a avut relații intime cu două minore a câștigat un nou mandat

Potrivit digi24ro, duminică 27 septembrie, primarul Damian Butnariu a câștigat un nou mandat. Nimic ieșit din comun până aici, doar că acesta a recunoscut că a întreținut relații intime cu două minore. Chiar în sediul primăriei. Sursele spun că pentru serviciile prestate, bărbatul a plătit 100 de lei unui proxenet din Pașcani. Persoană care le obliga pe cele două surori să se prostitueze. Ulterior, acesta a spus că nu își amintește nici un fel de detaliu.

A fost exclus din PNL

Chiar dacă în urma scandalului acesta a fost exclus din PNL, nu s-a lăsat și a candidat independent. Surpriză! Acesta a câștigat. Iată ce declarație incredibilă a dat acesta după ce scandalul a izbucnit.

“În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace. Și am şi puterea de a recunoaşte în faţa lui Dumnezeu şi a instanţelor de judecată atunci când greşesc.

Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice. Și înţeleg să mă pun la dispoziţia conducerii partidului în această situaţie. De aceea, rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă in acest caz. Le mulţumesc tuturor cetaţenilor comunităţii mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal şi realizările în momentele critice din comună. Realizări care vor rămâne mai presus de toate răutăţile”, a declarat Butnariu.

Tags
Close