Actualitate

Pe 1 august credincioșii intră în Postul Adormirii Maicii Domnului. Ce rugăciune trebuie citită

O singură zi îi mai desparte pe credincioși de intrarea în postul Adormirii Maicii Domnului. Ce rugăciune trebuie citită pentru a fi îndeplinite dorințele.

În prima zi din luna august, credincioșii intră în Postul Adormirii Maicii Domnului, care durează două săptămâni. Ce rugăciune trebuie citită pentru a avea spor în toate.

Pe 1 august credincioșii intră în Postul Adormirii Maicii Domnului. Ce rugăciune trebuie citită

Întreaga creștinătate așteaptă cu nerăbdare intrarea în Postul Adormirii Maicii Domnului. Acest lucru se va înâmpla pe 1 august și va dura două săptămâni. În această perioadă trebuie citită o rugăciune pentru a vă îndeplini chiar și cea mai puternică dorință.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce este citită această rugăciune, se continuă cu alte rugăciuni

Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”.

 

 

Tags
Close