Actualitate

Părinții cer demisia ministrului Educației

Nu mai puțin de 10.000 de părinți sunt nemulțumiți de modul în care au fost deschise școlile. Aceștia au semnat o petiție și cer demisia ministrului Educației.

La doar o săptămână de când a început școala, 10.000 de părinți cer demisia ministrului Educației, Monica Anisie. Aceștia vor ca elevii să nu mai poarte măști la cursuri.

Părinții cer demisia ministrului Educației

Peste 10.000 de părinți i-au pus gând rău ministrului Educației. Aceștia cer demisia Monicăi Anisie. Există două motive pentru care părinții sunt atât de supărați. Sunt nemulțumiți pentru modul în care s-a deschis școala și vor ca elevii să nu mai poarte măști la ore. Părinții au semnat în acest sens o petiție online și vor ca ministrul Educației să plece cât mai repede de la conducerea instituției. Mai mult, părinții vor ca elevii cu vârse mici să aibă pauze și să iasă la aer.

Psihologii nu sunt de acord

La rândul lor, psihologii spun că părinții ar trebui doar să îi ajute pe cei mici să se adapteze noilor reguli, pentru că altfel nu se vor proteja în fața virusului. Nici Nelu Tătaru nu este de acord ca cei mici să nu poarte măști. Ministrul Sănătății a explicat că nu se poate să se facă experimente pe copii.

Se pregăteşte şi un protest în Piaţa Universităţii

Potrivit Romania TV, întrucât consideră că cei mici stau ca în cuști și poartă botniță, părinții au anunțat că vor face și un protest. Acest lucru se va întâmpla sâmbătă, 19 septembrie 2020, când aceștia vor ieși în Piața Universității. În acest sens, se pun la dispoziție autocare pentru a veni la București oameni din toată țara.

“Ne alăturăm celor din București în data de sâmbătă 19 septembrie începând cu ora 16 în Piața Universității la protestul împotriva regulamentului aberant emis de Ministerele Educației și Sănătății cu privire la modul de funcționare a școlilor în “epoca Mascaradei Covid”. Dorim să ne organizăm cu autocare și să știm câți părinți sunt pentru LIBERTATEA copiilor. Se pare că trăim real începutul DICTATURII COVID 19 în România și parțial la nivel global…”, a scris George Banulescu pe Facebook.

 

Tags
Close