Actualitate

Oana Roman arată spectaculos. Vedeta a apărut în costum de baie

După o perioadă cu multe probleme, Oana Roman și-a revenit. Și pentru că arată cu adevărat fantastic, aceasta a apărut în costum de baie.

Între Oana Roman din anii trecuți și cea de acum e o diferență de la cer la pământ. Vedeta a slăbit mult și a apărut în costum de baie.

Oana Roman arată spectaculos. Vedeta a apărut în costum de baie

Oana Roman e cu adevărat o femeie fericită. Are o carieră de vis, o familie fericită și, mai nou, arată spectaculos. Motiv pentru care a apărut în costum de baie, uimind asistența cu formele ei. Fiica lui Petre Roman pare că a topit 12 kilograme în doar câteva luni.

Cum a dat jos Oana Roman atâtea kilograme

În cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, Oana Roman a și explicat tuturor cum a ajuns la silueta de acum. “Am vrut să arăt că se poate, într-un timp relativ scurt, să ai o transformare radicală. La mine e o chestie de mulți ani. Am fost ținta unor campanii absolut oribile de-a lungul timpului, din toate părțile.

Am reușit să fac față cu brio. Nu am slăbit pentru a arăta cuiva ceva. Am pus un pariu cu o prietenă foarte bună, care are, la Ploiești, o clinică ce se ocupă cu astfel de lucruri. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate grave.

Am suferit o intervenție la nivelul abdomenului foarte serioasă care a durat peste opt ore. Mi-a salvat viața. Însă nu pot să fac o intervenție la nivelul abdomenului. Deci, dacă aș vrut să-mi tai stomacul, nu aș fi putut. Nu am voie din punct de vedere al sănătății. Scoatem din calcul această variantă.

Și, atunci, Alina mi-a spus, dacă vin să fac proceduri de modelare și țin o dietă în același timp, garantează rezultate spectaculoase. Sincer, nu am crezut-o la început. Mi-a spus după că sunt clientul cu cele mai spectaculoase rezultate”.

 

 

Tags
Close