Actualitate

O vedetă ProTv a devenit mamă. A adus pe lume un băiețel superb. A ținut sarcina în secret

Familia ProTv e în mare sărbătoare. Prezentatoarea Oana Tache a devenit mamă de băiat. Vedeta spune că a ținut sarcina în secret pentru că e superstițioasă.

Bucurie mare la ProTv, care s-a mai mărit cu un nou membru. Este vorba de băiețelul prezentatoarei Oana Tache. Ea a ținut sarcina în secret, din superstiție.

O vedetă ProTv a devenit mamă. A adus pe lume un băiețel superb. A ținut sarcina în secret

În plină pandemie de coronavirus, vedeta ProTv Oana Tache e ce mai fericită mămică. Ea a adus pe lume un copil, dar a ținut sarcina în secret, pentru că e foarte superstițioasă. La scurt timp după ce bebelușul s-a născut, Oana Tache a pus pe blogul său un mesaj. Vedeta este cunoscută atât la MTV cât și la ProTv unde a avut emisiuni.

Sunt mamă. De băiat!

Vedeta a hotărât că micuțul va purta numele de Petru Lucas: “Nici mie nu îmi vine să cred când scriu rândurile astea, daaaaar…Sunt mamă! De băiat! E adăvarat că am crezut că cea mai frumoasă veste, cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi vreodată a fost când am aflat de Crăciun că sunt gravidă! Ei, bine azi, ma contrazic singură!

Cel mai înălțător sentiment îl trăiesc azi, 1 august 2020! Și sunt extrem de fericită să împart asta cu voi! Și vă mulțumesc pentru toată susținerea din perioada asta! Suntem deci deja 3 pentru că Petru Lucas a venit mai repede un pic! E clar că ne seamănă deja. Și e clar că e “made in Japan” că are viteza lui! E clar că e generație nouă, upgradată corespunzător! A demonstrat deja că îi place să-și “croiască” propria lume și propriul drum și are curajul să facă ce vrea, când vrea. Și e bine așa, pentru că asta ne-am dorit și ne dorim pentru el!

Sunt extrem de emoționată și abia aștept să văd cum ne înțelegem de partea cealaltă a vieții, că până acum a fost foarte cuminte și bun cu mine.

Urmează câteva zile în care vom fi doar noi doi… Și vom profita de momentele mamă-pui de om la maxim! Așa că “atât deocamdată de la fața locului. Vom reveni cu detalii… Imediat ce ajungem acasă, îl pupăm și pe tati și mă opresc din plâns…”.

Tags
Close