Actualitate

Milionarul Dan Nicorescu, în stare de șoc. A fost tâlhărit și încătușat

Marți, 21 octombrie 2020, milionarul Dan Nicorescu a trăit șocul vieții. A fost tâlhărit și încătușat.

În propria sa casă, din nordul Capitalei, milionarul Dan Nicorescu a fost tâlhărit și încătușat.

Milionarul Dan Nicorescu, în stare de șoc. A fost tâlhărit și încătușat

Potrivit gandul.ro, cu puțin timp în urmă, milionarul Dan Nicorescu a surprins hoții în casa sa. Aceștia l-au imobilizat și l-au încătușat pe omul de afaceri. Din fericire, acesta nu a fost rănit. Spărgătorii au luat o sumă mare de bani, dar și multe bijuterii de familie. Se pare că tot hoții ar fi plecat și cu un ceas extrem de valoros.

Iubita sa a sunat la poliție

Norocul omului de afaceri a fost chiar iubita sa. Aceasta a fost cea care a anunțat poliția, prin 112. „Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au pătruns doi bărbați necunoscuți. Aceștia, prin violență, i-au sustras o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2. Aceștia au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei. Urmează a fi stabilită situația de fapt și de drept”, se menționează în comunicatul transmis de Politia Capitalei.

Cine este Dan Nicorescu

Șocat de cele întâmplate, Dan Nicorescu a avut nevoie de îngriire medicală, pentru că a suferit un puseu de tensiune. Dsan Nicorescu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din România. El este cunoscut mai ales pentru mașinile sale de lux, iar averea este estimată la un miliard de euro. Fost acționar la Banca Românească, Dan Nicorescu are în garaj cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

A făcut afaceri cu fier vechi

În vârstă de 53 de ani, Dan Nicorescu originar din Târgoviște se spune că a făcut cea mai mare avere cu fier vechi. Ulterior acesta a intrat și în zona imobiliară. Acesta locuiește într-o vilă luxoasă din șoseaua Nordului, in Capitala, care este evaluată la 4 milioane de euro. Potrivit romanialibera.ro, Dan Nicorescu a fost cercetat penal în 2008 pentru că a fi intrat cu Bentley-ul de peste 100.000 de euro în alte cinci mașini.

Tags
Close