Actualitate

Mihai Mitoșeru e disperat. Fosta soție nu a vrut să se împace cu el

A rămas și fără nevastă și fără iubită. Fosta soție nu a vrut să se împace cu el.

Chiar dacă toate ziarele erau convinse că va fi din nou împreună cu Naomi, acest lucru nu s-a întâmplat. Fosta soție nu a vrut să se împace cu Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru e disperat. Fosta soție nu a vrut să se împace cu el

S-a despărțit de soție și a crezut că toate lucrurile vor reveni la normal. Dar Naomi nu a vrut să se împace cu el.  “Un an de zile am fost singur, am divorțat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit”, declara Mihai Mitoşeru. Ce-i drept, atunci Naomi a aflat că e cu altă femeie, Naomi a făcut tot ce i-a stat în putință să îl despartă. Dar ulterior nu a vrut să se reîntoarcă la el.

Mama lui Mihai a dat toate lămuririle necesare

Singura care a lămurit toată situația a fost chiar mama lui Mihai Mitoșeru. ”Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el.

Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta. (…) După ce s-a dus după el, cealaltă fată s-a săturat de amestecul lui Noemi în toată combinația lor și atunci Mihai i-a zis că după 14 ani nu poate renunța la relația cu ea. Fata a înțeles, dar nu a mai mers. Cât despre Noemi, i-a luat și numele la divorț, îți dai seama că a durut-o foarte tare”, a mărturisit Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars.

 

 

Tags
Close