Actualitate

Lovitură pentru TVR. Alexandru Sassu, consilierul directorului general, şi-a dat demisia

Fostul președinte al TVR în perioada 2007-2010, consilierul directorului general, Alexandru Sassu, și-a dat demisia.

Reclama

Potrivit pagina de media, consilierului directorului general al TVR, Alexandru Sassu, și-a dat demisia. Acesta a plecat din cauza Doinei Gradea, cu care a avut probleme.

Lovitură pentru TVR. Alexandru Sassu, consilierul directorului general, şi-a dat demisia

Producătorul general al TVR, Alexandru Sassu, a plecat din televiziune. Acesta și-a dat demisia. Fostul consilier al Doinei Gradea, spune că motivul plecării este chiar actualul președinte cu care a avut mari divergențe. Potrivit pagina de media, Sassu ar fi fost supărat că șefa TVR „nu şi-a onorat partea sa din angajamentul nostru”, iar „comportamentul său a evoluat din ce în ce mai mult către cel al unui vătaf, tratând angajaţii SRTv ca pe nişte angajaţi personali pe moşia personală”.

Reclama

De ce și-a dat demisia Alexandru Sassu

De asemenea, Sassu a mai spus că “Înţelegerea prevedea ca, împreună cu preşedintele director general al SRTv să depun toate eforturile pentru a creiona un proiect viabil şi sustenabil care să facă posibilă redresarea SRTv. Eu mi-am ţinut promisiunea prezentând, în faţa CA al SRTv, un proiect de redresare a SRTv pe care acesta l-a aprobat în unanimitate.

În acelaşi timp preşedintele director general al SRTv a ajuns să coordoneze în mod direct şi personal toate sau aproape toate activităţile şi acţiunile din SRTv, impunându-şi voinţa în faţa celor mult mai bine pregătiţi din punct de vedere profesional. (…) Mă simt nevoit să demisionez şi să atrag atenţia asupra modului în care este condusă în acest moment instituţia”.

Cine e Alexandru Sassu

Născut în octombrie 1955 la București, Alexandru Sassu este un cunoscut politician român. A fost deputat ales în Brăila pe listele Partidului Democrat, apoi deputat PD de București și ulterior deputat de Timiș. În 2007, acesta a fost validat pentru funcția de președinte director general interimar la TVR. A condus TVR în perioada 2007-2010. De numele său e legată cea mai scumpă achiziție a televiziunii, respectiv drepturile pentru Liga Campionilor.

 

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close