Actualitate

Lorena Balaci e disperată. A ajuns în pragul falimentului

Fiica celebrului fotbalist Balaci, Lorena, e în pragul disperării. Pandemia de coronavirus a făcut-o să ajungă în pragul falimentului.

Afacerile Lorenei Balaci se duc de râpă. Din cauza epidemiei de coronavirus, aceasta a ajuns în pragul falimentului.

Lorena Balaci e disperată. A ajuns în pragul falimentului

Pandemia de coronavirus a adus-o pe fiica celebrului fotbalist Ilie Balaci, Lorena, în pragul falimentului. Potrivit evz.ro, pentru că nu mai știe cum să procedeze cu afacerea sa, s-a gândit la o decizie extremă. Şefa Şcolii de fotbal Daco-Getica a spus că se gândește din ce în ce mai mult să mute grupele de copii şi juniori în Bulgaria sau Turcia. Se pare că nu are altă soluție pentru că orice competiție din sectorul juvenil sunt oprite în România.

Cum să îi pregătești dacă nu le dai competiție?

„Munca efectivă e foarte complicată. Facem tot felul de planificări, încă există protocolul de a ne antrena câte 10. Munca se bazează mult pe partea de igienizare și respectare a normelor. Din păcate, comunicarea din partea FRF este zero! În fiecare dimineață, când ajung la birou, verific mail-ul, apoi o mai fac de 5-6 ori până plec acasă.

Problema se pune pentru juniori mari, U19 și U17. Sunt copii care se află pe ultima sută de metri a junioratului. Sunt copii care în mod normal, într-un an, ar trebui să facă pasul spre Liga 3. Cum să îi pregătești dacă nu le dai competiție? Din punctul meu de vedere este o generație compromisă”, a declarat Lorena Balaci pentru gsp live.

„Noi ne-am gândit, am propus și scenariul ăsta. Le-am spus și antrenorilor, nu vreau să par un om negativist, dar la cum se derulează lucrurile e clar că nu se va începe prea curând. În iarnă va trebui să iau în brațe copiii de 2003 și să îi trimit la Liga 3. Am ținut de ei, pentru că sunt înscrisă într-o competiție la Federație, una de U19. Am ținut cu niște eforturi mari, le dau bani, ei sunt jucători profesioniști, au contract de activitate sportivă. Dacă nu se începe până în iarnă, mă duc din poartă în poartă să le caut echipă.

Cu U17 probabil, ce să zic, plec să joc cu ei în Bulgaria sau în Turcia. Dacă ai bani, poți juca acolo. Asta e. În Turcia joacă și copiii și juniorii. Probabil iau copii și mă duc cu ei în Azerbaidjan, iar cu cei mici, încă stau pe loc”, a declarat Lorena Balaci.

 

Tags
Close