Actualitate

Larisa Oprea l-a înșelat pe Alin cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia

L-a acuzat de infidelitate pe cântăreț, dar se pare că vinovata a fost chiar ea. Larisa Oprea l-a înșelat pe Alin cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia.

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa e departe să de sfârșească. Cântărețul a aflat că soția sa l-a înșelat cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia.

Larisa Oprea l-a înșelat pe Alin cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia

Hoțul de hoț se ferește, spune un vechi proverb românesc. Iar Larisa Oprea, spun sursele că i se potrivește cel mai bine. Alin Oprea a intrat în posesia unor dovezi care spun că a fost înșelat cu un prieten de-al lui Leo de la Strehaia. Este vorba despre Mariue Televijăn, cu care se crede Larisa ar fi avut o relație în urmă cu patru ani. Iar milionarul ar fi cucerit-o cu automobilele de lux pe care le are.

Larisa a fost pionul principal în destrămarea trupei Talisman

De asemenea, Tavi Colen, fostul coleg de trupă, spune că destrămarea formației Talisman ar fi avut-o ca pion principal pe Larisa. Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească. Pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, a declarat cu ani în urmă Tavi Colen.

 

 

Close