Actualitate

Jador e distrus. Cineva i-a vandalizat mașina

Cântărețul Jador e nervos la culme. Cineva i-a vandalizat mașina și acesta a rămas pur și simplu fără cuvinte.

Cine i-a vandalizat mașina lui Jador, cu siguranță, va plăti. Artistul și-a găsit bolidul de lux plin de vopsea.

Jador e distrus. Cineva i-a vandalizat mașina

A rămas pur și simplu mut când a văzut cum arată mașina sa. Jador și-a găsit autoturismul plin de vopsea și nu a mai putut nici măcar să fie atent la ce făceau cei din jurul său. Toată reacția acestuia a apărut pe Internet. Această nenorocire vine după o altă belea pe care Jador a pățit-o acum o lună. Atunci, potrivit cancan.ro, acesta a fost implicat într-un accident auto. Jador a avut mare noroc, a scăpat fără nicio problemă. Dar cel care i-a lovit mașina de lux într-o intersecție a fugit de la fața locului.

Eu nu știam ce înseamnă amiabilă

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă…

Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului.

La accident ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, Că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă” a relatat Jador, pe contul său de Youtube atunci.

 

 

Tags
Close