Actualitate

Iubita lui Dragnea face declarații incendiare. Cine l-a trădat pe fostul pesedist

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a pus lumea politică pe jar. Ea spune că știe adevărul. Cine l-a trădat pe Dragnea.

Noi amănunte despre fostul șef al PSD au ieșit acum la iveală. Irina Tănase aruncă bomba. Cine l-a trădat pe Dragnea.

Iubita lui Dragnea face declarații incendiare. Cine l-a trădat pe fostul pesedist

În plină campanie electorală, iubita lui Dragnea face dezvăluiri cu adevărat incendiare. Tânăra spune cine l-a trădat pe Dragnea. E vorba de un ministru care știa că acesta urmează să fie închis. În direct, la Antena 3, Irina Tănase susține că fostul șef al Camerei Deputaților a aflat dinainte că Liviu Dragnea va ajunge să fie închis în spatele gratiilor. Mai mult, aceasta spune că iubitul său și-a tăiat două degete cu flexul, are multe hernii dar și probleme cu genunchii.

Rovana Plumb a știut

De asemenea, Irina a declarat că un fost ministru PSD s-ar fi dat de gol în fața unei apropiate de-ale lui Dragnea. Este vorba despre Rovana Plumb. „Am știut că Liviu va fi condamnat înainte de sentință după ce am aflat de o discuție dintre Rovana Plumb și o doamnă secretar de stat. Rovana Plumb i-a spus doamnei: ”dragă, las-o mai moale cu Dragnea pentru că va fi condamnat și nu e bine să fii etichetată”. Doamna respectivă i-a spus lui Liviu și i-a și arătat ceva în acest sens. Dintre cei pe care noi îi consideram prieteni adevărați am avut puține dezamăgiri, cu câteva excepții.”, a declarat Irina Tănase”.

Liviu Dragnea a ajuns în spatele gratiilor la doar o singură zi după alegerile europarlamentare pierdute de către social democrați. Fostul șef al PSD a fost găsit vinovat de către instanță în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Oamenii legii spun că Liviu Dragnea ar fi angajat fictiv mai multe persoane. Acestea, deși erau plătite din banii statului pentru a avea grijă de copiii instituționalizați, lucrau, de fapt, pentru PSD. În aceste condiții, iubitul Irinei Tănase a primit ca și condamnare 2,6 ani de pușcărie cu executare, sentință definitivă.

 

Tags
Close