Actualitate

Irina Tănase face destăinuiri despre iubitul său. Liviu Dragnea are probleme de sănătate în închisoare

Liviu Dragnea trece prin momente din ce în ce mai grele. Are probleme de sănătate în închisoare.

E într-o situație delicată din cauza problemelor de sănătate, a mărturisit Irina Tănase.

Irina Tănase face destăinuiri despre iubitul său. Liviu Dragnea are probleme de sănătate în închisoare

Potrivit iubitei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, politicianul are probleme mari de sănătate în închisoare. La rândul său și avocatul lui Dragnea spune că  “ANP îl ţine blocat în celulă de 97 de zile!. Potrivit fanatik.ro, aceasta a făcut o declarație surprinzătoare: “I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”.

Abia după săptămâni a început să primească îngrijiri medicale

De asemenea, aceasta a spus că în urma demersurilor de avocată, fostul șef PSD a început să primească îngrijiri medicale, dar după două săptămâni după decizia instanței. “De luni, face fizioterapie şi kinetoterapie în închisoare”, a spus Irina.

Este în continuare sancționat disciplinar

Potrivit avocatei lui Liviu Dragnea, politicianul rămâne în continuare sancționat disciplinar. De asemenea, el nu are voie să iasă din celulă mai mult de o oră pe zi. Pe de altă parte, instanța a constatat că i s-a încălcat dreptul la muncă. „Situația este următoarea: nu i s-a spus nici ba, nici da, Avem decizia instanței. Penitenciarul așteaptă și nu se ia nicio măsură, nicio decizie. Am transmis o citare de întrevedere, să discutăm pe tema în sine care ar fi soluțiile, până la urmă, i-au fost îngrădite drepturile. Să găsească o variantă penitenciarul. Programul de audiențe este marțea, asta a fost răspunsul lor.

Instanța a constatat ca i-a fost îngrădit dreptul la muncă. Conform legii, deținuților li se aplică o sancțiune disciplinară dacă nu respectă legea. Lui i s-a aplicat interdicția de a primi și a cumpăra bunuri. Există în lege și sancțiunea de retragere a dreptului la muncă, dar nu mai mult de 30 de zile. În cazul domnului Liviu Dragnea, au aplicat o decizie a directorului ANP din 2017 în care în mod total nelegal se stabilește că directorul și cei însărcinați cu problema asta pot lua ca măsură administrativă întâi oprirea și apoi retragerea de la muncă a unui deținut. Problema este perioada, pentru că în decizia penitenciarului nu se prevede un termen anume pentru care conducerea Rahova să retragă omul de la muncă o lună, așa cum prevede legea, ori asta dă naștere unor abuzuri imense”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, pentru fanatik.

 

 

Tags
Close