Actualitate

Ilinca Vandici are grave probleme. Merge săptămânal la psiholog

Una dintre cele mai îndrăgite vedete, Ilinca Vandici, are mari probleme. Vedeta a recunoscut că merge săptămânal la psiholog.

E frumoasă și plină de șarm, dar trece prin momente grele. Ilinca Vandici, vedeta Kanal D, spune că merge săptămânal la psiholog.

Ilinca Vandici are grave probleme. Merge săptămânal la psiholog

Nașterea i-a adus Ilincăi Vancidi și bucurie dar și grave probleme de sănătate. Vedeta Kanal D spune că merge săptămânal la psiholog pentru ca totul să revină la normal. Mai mult, vedeta a declarat că a fost afectată și de perioada de autoizolare, cauzată de epidemia de coronavirus.

Șoc și groază

„Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut. Șoc și groază. Nu e un lucru puțin pentru că tind să cred că societatea în care trăim și mai ales generația noastră are un nevoie de un pic de ajutor.

Are nevoie de un șut în fund, ca să se trezească un pic la realitate și să-și dea seama de lucrurile care se întâmplă fără a cădea în diverse pase mai proaste, stări mai dubioase, fără chef. Am făcut o greșeală în momentul în care m-am confruntat cu depresia postnatală. Nu am vrut, nu am simțit sau poate nu am crezut că e cazul să apelez la un specialist și am considerat că sunt suficient de puternică să diluez treaba asta de una singură.

Lucru care nu mi-a fost favorabil pe termen lung. Iar lunile acestea de pandemie în care am stat acasă, nu am făcut nimic, nu am putut să muncesc, să mă întâlnesc cu prietenii mei, m-au readus cumva în aceeași stare pe care o aveam atunci, a declarat Ilinca Vandici.

Dacă am înnebunit?

Ilinca Vandici a declarat că nu mai știa ce se întâmplă cu ea, ba chiar ajunsese să întrebe dacă mai e în toate mințile: “Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă pentru că nu mă mai simțeam eu așa cum trebuia. Am luat decizia să vorbesc cu cineva despre asta… dacă am înnebunit sau chiar mi se întâmplă niște lucruri?

Ei bine, sunt reale, se întâmplă și tocmai de asta o dată pe săptămână stau de vorbă cu un psihoterapeut. Mă ajută să conștientizez ce viață frumoasă am, ce familie frumoasă am și că dacă am stări mai puțin plăcute e firesc să le am, doar că nu trebuie să le dau foarte mare atenție”.

 

 

Tags
Close