Actualitate

Horoscop 30 septembrie 2020. Fiți prudenți pentru că Mercur este retrograd în Scorpion

Horoscop 30 septembrie 2020. Luna octombrie influențează puternic zodiile. Dacă aveați senzația că anul acesta e pierdut, veți avea o surpriză.

Horoscop 30 septembrie 2020. În luna octombrie care bate la ușă, astrele vă recomandă să aveți prudență.

Horoscop 30 septembrie 2020. Fiți prudenți pentru că Mercur este retrograd în Scorpion.

Horoscop 30 septembrie 2020. Astrologii declară că luna octombrie vom avea parte de multe realizări. Ni se cere însă puțină prudență și înțelepciune. Berbecul va fi plin de energie și e posibil ca salariul să îi fie mărit. După mijlocul lunii însă, aveți grijă să nu cheltuiți mai mult decât câștigați. În ceea ce îi privește pe Tauri, aceștia vor avea ocazia, în sfârșit, să-și vadă visul împlinit. Atenție însă la sănătatea și la liniștea sufletului. Nu vă faceți probleme cu banii pentru că situația se va rezolva. E indicat să aveți mai multă grijă de relația în care vă aflați.

Racii vor investi în locuință

Potrivit libertateapentrufemei.ro, Gemenii sunt plini de speranțe. E adevărat că vor avea o lună mai grea, dar se vor descurca foarte bine. Vor fi avea din ce în ce mai multă ambiție și e bine să se gândească la lucruri pe termen lung. În octombrie, Racii vor investi în locuință. Fie că se vor muta în altă parte, fie că vor face schimbări acolo unde stau. În rest, liniște pe toate planurile. Leii vor da la o parte lucrurile care nu le plac. Cei singuri e posibil să-și găsească jumătatea pe care o tot caută. Cele mai multe lucruri bune se vor întâmpla în a doua jumătate a lunii.

Fecioarele vor primi bani

Privilegiate din punct de vedere financiar în octombrie vor fi Fecioarele. Dar vor avea bani în buzunar abia spre sfârșitul lunii. La rândul lor, Balanțele vor avea o lună excelentă și au șanse să se mute la un loc de muncă mai bun. Sfatul astrologului este să nu risipească bani. O lună tensionată va fi octombrie pentru Scorpion. Se cere prudență pentru proiectele în care sunteți ancorați. Atenție la întârzieri. Vești bune pentru Săgetători pentru toată luna. Vor reuși să realizeze lucruri grele. Capricornii trebuie să acționeze cu prudență în octombrie, pentru că altfel vor avea consecințe nu foarte plăcute. Nu stați lângă profitori. Shimbări în relația de iubire se anunță pentru Vărsători. E posibil să faceți chiar un împrumut la bancă.  Peștii e posibil să călătorească mai mult și vor depăși câteva încercări ale vieții.

 

Tags
Close