Actualitate

Gigi Becali, infectat cu coronavirus

Tragedie în fotbalul românesc. Se pare că afaceristul Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus.

Unul dintre cei mai iubiți oameni din fotbalul românesc, Gigi Becali, se pare că s-a infectat cu coronavirus. Mai mult decât atât, și mama acestuia, Alexandrina e infectată cu virusul ucigaș.

Gigi Becali, infectat cu coronavirus

Dezastru în familia lui Gigi Becali. Latifundiarul se pare că s-a infectat cu coronavirus. În ultima perioadă, acesta a fost absent din spațiul public și abia acum s-a aflat adevărul. Potrivit pesurse.ro. se pare că acesta s-a îmbolnăvit. Deși acesta deține un spital dotat cu ultima tehnologie în domeniu, se pare că a refuzat să se interneze, iar echipele medicale au mers acasă. Mai mult, sursele spun că probleme cu sănătatea ar avea și mama acestuia, Alexandrina. S-a ajuns în această situație după ce la FCSB s-a depistat un adevărat focar de coronavirus. Nu mai puțin de 18 jucători dar și membrii ai staff-ului au fost testați pozitiv.

A refuzat să poarte mască

Cu ceva timp în urmă, Gigi Becali a declarat că nu va purta mască. Acesta a apărut fără protecție și la botezul nepoatei sale.

“Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am, şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: Domnul Becali… Şi nu fac propagandă împotriva… Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu covid.

Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de Covid.”, a declarat Gigi Becali.

 

Tags
Close