Actualitate

Fostul soț al Andreei Bălan și Viviana Sposub sunt împreună în izolare

La doar o zi de când George Burcea a declarat că are coronvirus, a fost găsită pozitiv și Viviana Sposub. Fostul soț al Andreei Bălan și Viviana Sposub sunt împreună în izolare.

S-au îndrăgostit la Ferma și au decis să înceapă o relație frumoasă împreună. Din păcate, cei doi au coronavirus și sunt împreună în izolare.

Fostul soț al Andreei Bălan și Viviana Sposub sunt împreună în izolare

Nu mai vor să se ascundă și au decis să spună tuturor ce simt. Când le-a fost lumea mai dragă, din nefericire, Viviana și George u fost depistați pozitiv cu coronavirus. Aceștia au vorbit deschis în emisiunea Vorbește lumea despre începutul poveștii lor.

”Am descoperit, din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic.”, a declarat George Burcea. La scurt timp și Viviana a decis să-și facă testul. ”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile.” George și Viviana au decis să se izoleze împreună timp de 14 zile, pentru a nu își pune în pericol apropiații.

”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George. Iar Viviana a completat: ”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

Mama e fericită că eu sunt fericită

Despre relația lor, George Burcea a făcut declarații cât mai scurte și mai precise: ”Noi credem că toată lumea ne iubește.Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”. De asemenea, Viviana a spus că aceasta știe tot ce se scrie în presă despre relația fiicei sale cu fostul soț al Andreei Bălan: ”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”

 

Tags
Close