Actualitate

Fiul lui Kamara a fost operat pentru a șasea oară

De când s-a născut, Leon, fiul lui Kamara, a fost greu încercat de viață. Micuțul a fost acum operat pentru a șasea oară.

Reclama

Problemele de sănătate ale fiului lui Kamara au început la scurt timp după naștere. Leon a fost acum operat pentru a șasea oară.

Fiul lui Kamara a fost operat pentru a șasea oară

Chiar dacă Spania a una dintre țările greu lovite de pandemie, Kamara de la Alb și Negru a plecat acolo. Nu pentru a se plimba, ci pentru a-și interna fiul în spital. Leon a fost operat pentru a șasea oară. Din fericire, totul a decurs bine și copilul are toate șansele să fie într-un final sănătos.

Reclama

A fost bine. S-a trezit mai plângăcios așa cum e normal de altfel, după anestezie. Acum așteptăm să vedem asta în decursul timpul când o să vină doctorul la control în România. Va veni în România să-l vadă pe Leon (…) peste 3 luni mai venim la un tratament intensiv. Intervenția a durat 30 de minute – 40, cam așa cu tot, dar ni l-au adus după o oră”, a declarat Kamara.

Se va reîntoarce în Spania peste trei luni

Chiar dacă a fost operat pentru a șasea oară, Leon se va reîntoarce în Spania. După trei luni, el va merge pentru alte intervenții chirurgicale cu celule stem. Problemele de sănătate ale micuțului au apărut la scurt timp după naștere, când a fost diagosticat cu tetrapareză spastică. Boala este o formă de paralizie cerebrală gravă.

 A venit pe lume la 36 de săptămâni

La baza sănătății precarea copilului a stat faptul că s-a născut la doar 36 de săptămâni. Atunci medicii nu l-au pus la incubator și Leon a făcut stop cardio-respirator.

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special.

Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent.

Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent.  Eu am ales să stau lângă Leon timp de 3 ani, nu făceam altceva, a mărturisit Oana, fosta soție a lui Kamara.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close