Actualitate

Felix Baumgartner i-a făcut o surpriză incredibilă iubitei sale , Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a avut parte de o surpriză neașteptată din partea lui Felix Baumgartner, cu ocazia împlinirii a șase ani de relație.

Se iubesc mai mult ca oricând, iar Felix Baumgartner i-a făcut o mare surpriză iubitei sale, Mihaela Rădulescu.

Felix Baumgartner i-a făcut o surpriză incredibilă iubitei sale după șase ani de relație

Mihaela și Felix se iubesc parcă mai mult ca niciodată, indiferet ce spune lumea. Recent cei doi au făcut șase ani de relație și celebrul parașutist a postat un videoclip pe rețelele de socializare. Felix le-a arătat tuturor că Mihaela e dragostea lui și i-a făcut o declarație de dragoste cum rar vezi în ziua de azi. Aceasta este  reprezentată de un videoclip în care rulează mai multe imagini cu cei doi îndrăgostiți, alături de melodia Can’t Get You Off My Mind a lui Lenny Kravitz.

Poveste nonconfomistă

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac.Fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău. Dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate.

Nu simțim la fel. Deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro. Bravo, sunteţi un cuplu minunat!”. “Mihaela este o femeie extraordinară. Ai grijă! Nu cumva să o pierzi vreodată”. “Asta-i cea mai frumoasă declaraţie de iubire”. “Faceţi o echipă perfectă, felicitări!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratori.

 

Tags
Close