Actualitate

Elena Udrea și-a făcut tatuaj. A scris numele fetiței sale

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Și-a scris pe piele numele fetiței sale.

Și-a scris numele fetiței sale. De asemenea, există și un mesaj în limba spaniolă, în care scrie “Eva Maria, amor de mi vida” – “Eva Maria, dragostea vieţii mele”.

Elena Udrea și-a făcut tatuaj. A scris numele fetiței sale

Elena Udrea și-a făcut un tatuaj atunci când era închisă. „Da, îmi pare rău că nu se vede tot, dar nu aveam unde să îl pun în așa fel încât să se vadă tot. Mi-am dorit foarte mult, de când am născut, să fac aceasta declarație, cumva de dragoste.

Care să fie aici cu mine tot timpul, chiar și când nu este ea. Acum, că a făcut 2 ani, am avut ocazia să realizez acest tatuaj, în limba spaniolă. Pentru ca atunci când m-am gândit să îmi tatuez mesajul acesta pe umăr. Mă aflam în Costa Rica și mă aflam închisă. Și toate femeile aveau tatuate numele copiilor pe brațe. Mi s-a părut că intr-adevăr este un lucru care va ține aproape de copilul tău atunci când tu nu ești lângă el”, a declarat Udrea pentru RomaniaTV.

I-a serbat ziua de naștere micuței

Cu câteva zile în urmă, Elena Udrea i-a serbat ziua fetiței sale. Într-o atmosferă de vis, în curtea vilei sale, aceasta și-a strâns cei mai buni prieteni și au dat o petrecere pe cinste. Udrea și fetița s-au îmbrăcat la fel și fostul ministru al Turismului a scos din buzunar aproape 3000 de euro.

Atât Udrea cât și iubitul său au în calcul să mai facă un copil, dar probabil că va mai trece ceva vreme până când aceasta va da vestea cea mare. În acest moment, Elena Udrea se află departe de lumea politicii. Ea e fericită alături de familia ei, însă nu se știe niciodată când va renaște ca pasărea Phoenix, din propria cenușă.

 

 

 

Tags
Close