Actualitate

După ce opt ani s-a chinuit să devină mamă, Alina Laufer va avea gemeni

Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii. Opt ani s-au chinuit să devină părinți, iar acum au aflat că vor avea gemeni.

Însărcinată în 10 săptămâni, Alina Laufer a aflat că va avea gemeni. Ilan Laufer care s-a înscris acum în cursa pentru Primăria Capitalei abia așteaptă să-și vadă copiii.

După ce opt ani s-a chinuit să devină mamă, Alina Laufer va avea gemeni

Surpriză mare pentru familia Laufer. Alina și Ilan au aflat că vor avea gemeni. Alina a mărturisit că s-a dus singură la inseminare dar nu le-a venit să creadă când au aflat că ambii embrioni s-au prins.  Imediat ce a aflat că va avea gemeni, Ilan Laufer a postat filmulețul de la ecografie pe pagina sa de facebook.

. “Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a politicianul.

Gemenii nu vor fi identici

Interesant este și faptul că gemenii nu vor identici, a spus Alina. “Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla.

Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a declarat Alina Laufer pentru click.ro.

Tags
Close