Actualitate

Dezastru la iarnă pentru bucureșteni. Nu vor avea apă caldă

Chiar dacă este la cârma Primăriei, Nicușor Dan se pare că nu poate face nimic pentru bucureșteni. El anunță că aceștia nu vor avea apă caldă.

Iarnă grea pentru bucureșteni. Aceștia nu vor avea apă caldă, spune Nicușor Dan.

Dezastru la iarnă pentru bucureșteni. Nu vor avea apă caldă

Eterna problemă cu apă caldă în București nu a fost rezolvată nici acum. Nicușor Dan spune că vor fi mari probleme la iarnă. Potrivit fanatik.ro, într-o conferință de presă susținută în stradă, Nicușor Dan a dat din nou de pământ cu Gabriela Firea. Actualul primar al Capitalei spune că bucureștenii riscă să nu aibă nici apă caldă, nici căldură la iarnă.

”În mod deliberat, se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciile de apă caldă și căldură pentru ca PSD să dea vina pe noua administrație, că nu e în stare să rezolve problemele. Eu sper ca luni să se dea respingerea acelor plângeri.

Bucureștiul va avea trei mari probleme: criza medicală, criza apei calde și criza financiară. Când m-am referit la probleme spun despre măsuri preliminare, acolo e nevoie de stocuri, de materiale și nu am informații că se întâmplă acest lucru”, a spus Nicușor Dan.

A atacat-o direct pe Firea

De asemenea, Nicușor Dan o acuză pe Firea că și-a abandonat și mandatul dar și pe bucureșteni.  ”În ultimele 4 săptămâni, azi, dar și săptămâna viitoare, primarul Bucureștiului este tot Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, să apeleze la Gabi Firea.

Este un primar care și-a abandonat mandatul și cetățenii. Este un primar, care în plină criză sanitară, și-a abandonat proiectele legate de coronavirus.”, a spus edilul.

Caracatiță de interese la Primăria Capitalei

Dar Nicușor Dan nu s-a oprit aici, ci a vorbit și despre”şicanele penibile ale PSD prin care încearcă în mod iresponsabil să împiedice preluarea mandatului de primar al Bucureştiului”. ”Alegerile locale au fost acum 4 săptămâni, s-au terminat, haideți să începem o nouă administrație și rezolvarea problemelor bucureștenilor. Dincolo de asta, mai sunt două chestiuni importante. Am vorbit în campania electorală de o caracatiță de interese din Primăria Capitalei.

Ăsta este motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia, pe de o parte, să acopere lucruri pe care le-au făcut în timpul mandatului și, pe de altă parte, pe ultima sută de metri să emită niște acte prin care să-și regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut. Promit bucureștenilor că o să mă uit cu mare atenție la toate actele semnate în această perioadă”, a menționat actualul primar al Capitalei.

 

Tags
Close