Actualitate

Delia este de nerecunoscut. A făcut cea mai cumplită insolație

Fotografiile pe care îndrăgita cântăreață Delia le-a postat pe rețeaua de socializare, i-a făcut pe fanii acesteia să se panicheze. Delia a făcut cea mai cumplită insolație.

A făcut cea mai cumplită insolație și spune că este pentru prima dată în viață când a pățit așa ceva. Delia este pur și simplu de nerecunoscut.

Delia este de nerecunoscut. A făcut cea mai cumplită insolație

A plecat în Grecia să se relaxeze, dar Delia a pățit un lucru grav. A făcut cea mai cumplită insolație și pur și simplu nu-și poate explica cum s-a întâmplat. Mai ales că s-a și protejat. ”Am făcut cea mai ciudată insolație pentru că am stat cu șapcă pe cap, am înotat puțin, am făcut puțin snorkeling, dar am stat mai mult sub apă. Nu înțeleg. Sunt pe reveneală acum”, a scris vedeta pe contul său de socializare.

Pe scena unui nou sezon X Factor

Delia va face parte și anul acesta din echipa de jurați a noului sezon X Factor, alături de Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei. „Am stat departe de public, de aplauze, de interacțiunea cu alți artiși . Sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să intru în universul X Factor.

Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri într-o anumită rutină, această provocare este binevenită”, a declarat frumoasa Loredana Groza, potrivit impact.ro.

 

Tags
Close