Actualitate

Dani Mocanu se laudă că are filmări cu cântăreți celebri

E supărat foc pe dușmanii săi și spune că poate să arate României un lucru pe care nimeni nu-l are: filmări cu cântăreți celebri.

Nervos că dușmanii nu-l lasă în pace, Dani Mocanu a explodat. El spune că are filmări cu cântăreți celebri.

Dani Mocanu că are filmări cu cântăreți celebri

Potrivit spynews.ro, celebrul manelist cunoscut în toată România tună și fulgeră. El amenință că oricând poate arăta că are filmări cu cântăreți celebri. Și nu orice fel de cântăreți, ci unii în fața căror ar România ar rămâne uimită. Dani Mocanu, a transmis un mesaj dur pentru dușmani la emisiunea Showbiz Report. Acolo a fost întrebat despre versurile piesei lansate recent alături de Abi Talent. Cântărețul a mărturisit că toate sunt inspirate din relitate. În plus, Dani a a recunoscut că are filmări cu cântăreți celebri. Pe care le va scoate dacă cineva îl va deranja rău.

A intrat în posesia filmărilor de la interlopi

Dani Mocanu i-a lăsat fără cuvinte pe toți telespectatorii atunci când a declarat că are filmările de la prieteni interlopi. „De-a lungul timpului am fost și eu deranjat indirect, pentru că direct nu a avut niciunul curaj și atunci am preferat să arunc câteva vorbe să înțeleagă lumea, să păstreze o anumită distanță. Pe bune am filmări cu ei, cu așa zișii artiști din România. Videochat-ul e doar așa… sunt filmări și mai grave cu artiști cunoscuți. Nu cred că știu că le am. (…)

„Eu am foarte mulți prieteni din lumea interlopă și atunci având o prietenie cu oameni de genul ăsta am pus mâna pe niște filmări pe care dacă vi le arăt sare România în aer”, a spus artistul la „Antena Stars”. Bărbatul care face milioane de vizualizări are 27 de ani și a jucat fotbal. Din păcate, are o problemă mare pentru că nu are școală. „Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în tendințe”, a mărturisit artistul.

 

Tags
Close