Actualitate

Dan Negru nu face niciodată publicitate diferitelor produse

Este cel mai bun prezentator din România, dar se diferențiază de colegii săi. Pentru că Dan Negru nu face niciodată publicitate diferitelor produse.

Adoră meseria pe care o are și nu face rabat de la nimic. Dar Dan Negru nimeni nu face niciodată publicitate diferitelor produse.

Dan Negru nu face niciodată publicitate diferitelor produse

A primit de-a lungul vremii multe propuneri pentru a face reclamă. Nimic nu l-a putut îndupleca pe Dan Negru să facă publicitate diferitelor produse. Nici măcar când oferta a fost de valoarea unui apartament.  „Acum vreo 20 de ani, când făceam Academia vedetelor, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii – și să scot un telefon de acolo. Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soție care m-a înțeles.

Chiar ieri am avut o ofertă, pentru o postare. Era ceva de ordinul sutelor de euro. M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje. Aveau și scenariul pregătit. Se deschidea o ușă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă.

Să nu credeți că e vorba de cifre mari. Nu pot da nume de companii, dar pot spune că, în general, e vorba de sute de euro, rar peste o mie”, a declarat în trecut Dan Negru.

„Am refuzat pur și simplu”

Se pare că motivul pentru care Dan Negru nu a făcut niciodată publicitate diferitelor produse a fost faptul că se teme de ridicol.

“Sunt, pe de o parte, cei care din asta trăiesc, nu fac altceva, decât conținut online și sunt alții care și-au construit imaginea și notorietatea în alte domenii.

Regula este, în general, de 100 de euro la 10.000 de fani. Este în regulă pentru influencerii de marketing, de online. Dar nu poți merge pe această formulă și la cei care vin din alte domenii, care și-au câștigat notorietatea făcând și altceva.

Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcții sau de diverse materiale, unii erau speriați: aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează și pe barter.

Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur și simplu. Cred că, în cazul meu, a funcționat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face.

Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „paid partnership with Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecție specială pentru Hamilton. E altceva”, a spus vedeta Antenei, Dan Negru.

 

 

Tags
Close