Actualitate

Coronavirusul a fost prevestit acum 500 de ani

Nimeni nu știe când și cum a apărut noul coronavirus, dar se pare că acesta a fost prevestit acum 500 de ani.

Reclama

Potrivit cercetătorilor, coronavirusul a fost prevestit acum 500 de ani de către un celebru astrolog francez.

Coronavirusul a fost prevestit acum 500 de ani

Apar din ce în ce mai multe zvonuri cu privire la apariția pandemiei de coronavirus. Sunt voci care susțin că nemilosul coronavirus a fost prevestit acum 500 de ani. Cel care a vorbit despre virus a fost celebrul Nostradamus. Se crede că într-un fragment scris de acesta a fost descrisă o molimă care urma să omoare lumea. De asemenea, se va schimba evoluția economiei mondiale.

Reclama

„În the feeble lists, great calamity through America and Lombardy. The fire în the ship, plague and captivity; Mercury în Sagittarius, Saturn warning. (În listele slabe, mare calamitate prin America și Lombardia. Incendiul în corabie, ciumă și captivitatea; Mercur în Săgetător, avertisment Saturn)”, a notat Nostradamus în cartea sa. Traducerea completă a textului original a fost făcută de Erika Cheetham. Potrivit kqed.org, textul a fost publicat pentru prima dată în anul 1973. A fost descifrat și misterul incendiului din navă. Mai multe nave de croazieră au fost blocate câteva luni în timpul crizei de coronavirus.

Cine a fost Nostradamus

Cel mai mare clarvăzător al omenirii, Nostradamus, a văzut lumina zilei pe  s-a născut pe 14 decembrie 1503, iar numele său adevărat este Michel de Nostredame. A fost un excepțional medic, dar și cabalist și farmacist francez. Nostradamus a devenit cunoscut după publicarea cărții „Les Propheties“, în 1555.

Se spune că acesta are puteri mari, chiar supranaturale. Acesta este motivul pentru care a prevestit marile evenimente ale lumii. Istoria povestește că el a fost cel care a prezis atât  Revoluția franceză, Descoperirile lui Louis Pasteur, Ascensiunea lui Hitler, Asasinarea lui J.F. Kennedy şi a lui Bobby Kennedy cât și Atentatele teroriste din septembrie 2001.

 

 

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close