Actualitate

CNSU s-a întrunit din nou. Ce nu vom mai avea voie să facem începând cu 2 august

Ca urmare a creșterii cazurilor de coronavirus, Comitetul pentru Situații de Urgență a luat noi măsuri. Ce nu vom mai avea voie să facem începând cu 2 august.

Explozia cazurilor de coronavirus pare să nu se mai oprească. Pentru a ține situația sub control, CNSU a luat decizii radicale. Ce nu vom mai avea voie să facem începând cu 2 august.

Comitetul pentru Situații de Urgență s-a întrunit din nou. Ce nu vom mai avea voie să facem începând cu 2 august

Sâmbătă, 1 august, reprezentanții Comitetului pentru Situații de Urgență s-au întrunit pentru a hotărî noi decizii. Începând cu data de 2 august, nu vom mai avea voie să mergem la terase după ora 23.00. Măsura se aplică atât în București cât și în Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova și Galați.

Ce scrie în decizia luată de CNSU

“Art.1 (1) Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici (…) cum sunt terasele, cluburile, barurile (…) de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00. Și nu se poate prelungi după orele 23.00.

(2) Măsura prevăzută la alin. (1) intră în vigoare începând cu data de 02.08.2020 orele 12.00. Se aplică pentru o perioadă de 14 zile. Poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Jocurile de noroc nu se mai desfășoară după ora 23.00

Art.2 Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00. Nu se poate prelungi după orele 23.00.

(2) Măsura prevăzută la alin. (1) intră în vigoare începând cu data de 02.08.2020 orele 12.00. Se aplică pentru o perioadă de 14 zile și poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Art.3 Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial Partea I. Se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora”.

 

 

 

 

Tags
Close