Actualitate

Cine l-a înjurat pe Klaus Iohannis

La inaugurarea Metroului din Drumul Taberei, o femeie l-a înjurat pe Klaus Iohannis. Cum a fost pedepsită aceasta.

După ani buni de așteptări, în sfârșit, Metroul Drumul Taberei a fost inaugurat. Klaus Iohannis a avut parte de o situație neprevăzută. Cine l-a înjurat pe președintele României.

Cine l-a înjurat pe Klaus Iohannis

Începând cu 15 septembrie 2020, a fost inaugurat Metroul Drumul Taberei. Cu această ocazie, o femeie l-a înjurat pe președintele României. Cine este femeia? Se numește Oana Lovin, are 29 de ani și este cunoscută în mediul virtual şi pentru postările sale acide  la adresa clasei politice. La puțin timp de când personalitățile politice au venit, Oana Lovin a strigat, ajutată de o portavoce, „m….. Klaus Werner Iohannis”.

Ridicată și dusă la secția de poliție

În acel moment, aceasta a fost ridicată de jandarmi și dusă la secția de poliție pentru a plăti pentru ce a făcut. Femeii i s-a ales dosar penal și a primit și o amendă de 400 de lei. Fără securiști! Fără securiști”, a continuat protestara. Membri USR-PLUS prezenți au întrebat-o atunci cine îi plătește ei sparanghelul.

„Sunt comisii parlamentare unde nimeni nu merge, ei nu vor să răspundă, pun jandarmeria pe noi ca în mod abuziv să ne ducă la tăcere. Conform legii 61, am luat amendă. Am venit să pot să-l văd în față pe Iohannis. Să văd cu ce au greșit românii trimiși la sparanghel în timpul pandemiei. Vreau să-l întreb de ce viețile românilor nu au contat, de ce viețile copiilor nu sunt importante. E plin internetul cu filmulețe cu copii abuzați și neprotejați de Protecția Copilului. M-am simțit a nimănui când am fost ridicată. Suntem cu toții a nimănui, nu are cine să ne facă dreptate”, a declarat Oana Lovin.

Cine e Oana Lovin

Femeii care l-a înjurat pe Klaus Iohannis a devenit celebră după ce a fost fotografiată în Piața Victoriei cu un mănunchi de sparanghel la mitingul „anti-dictatură”.

„Lovin, alias Miss sparanghel, s-a lansat pe Facebook cu numeroase live-uri în care preia temele de propagandă în legătură cu Klaus Iohannis, Florin Cîtu și Laura Codruța Kovesi. Aceasa s-a fotografiat alături de Liviu Pleșoian la mitingul ”cămășilor albe,” din Piața Victoriei, convocat de Liviu Dragnea în iunie 2018, ca răspuns la seria de proteste împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE”, a notat b1.ro.

 

Tags
Close