Actualitate

Cine este iubitul Alinei Eremia. L-a tot ținut ascuns

Cântăreața Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar foarte puțin sunt cei care știu cine este iubitul vedetei.

Reclama

Până nu demult, doar apropiații au știut cine este iubitul frumoasei cântărețe Alina Eremia. De data aceasta, vedeta s-a hotărât să îl arate tuturor.

Cine este iubitul Alinei Eremia. L-a tot ținut ascuns

Pentru că este o persoană foarte discretă, Alina Eremia a preferat să-ți țină iubirea doar pentru ea. Drept urmare, mulți sunt cei care au vrut să știe cine este iubitul cântăreței. De curând însă aceasta a spus o fotografie pe Instagram cu jumătatea sa.

Reclama

Fanii s-au bucurat foarte mult și i-au trimis sute de mesaje de apreciere. Cei doi s-au fotografia pe o plajă pustie, iar Alina a ales să poarte un costum de baie roșu. Iubitul său a optat pentru un short negru, care i-a scos în evidență trupul bine lucrat.

Cine este iubitul Alinei Eremia. L-a tot ținut ascuns

Cântăreața s-a operat de deviație de sept

Alina Eremia nu și-a început prea bine acest an. Aceasta a avut de făcut o operație dificilă. „Sunt ok. Operația de deviație de sept a fost una reușită. Deși am amânat-o foarte mult timp, trebuia să o fac de acum mulți ani. Foloseam picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani.

Se agravase, nu își mai făceau efectul. Rezultau nopți nedormite și migrene. Au apărut complicații, am făcut rinită cronică. Mi-a fost teamă, știam de metodele clasice de operație și de asta am evitat mult timp să fac asta. Tehnologia a evoluat, și acum operația e mult mai puțin agresivă. Recuperarea este mult mai rapidă, mai ușoară. Sunt multe avantaje”, a declarat Alina.

Alina Eremia a început să cânte de la vârsta de patru ani

Frumoasa cântăreață Alina Eremia a început să cânte de la patru ani. Și-a moștenit mama, care era foarte talentată. Alina este o fire independentă care iubește libertatea și nu suportă niciodată să facă ce I se dictează. În copilărie, acesteia îi plăcea mult să picteze icoane pe sticlă.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close