Actualitate

Ce a trebuit să facă Iulia Vântur ca să rămână lângă Salman Khan

S-a îndrăgostit iremediabil de India și s-a mutat acolo. Ce a trebuit să facă Iulia Vântur ca să rămână lângă Salman Khan.

Și-a găsit iubirea și luptă pentru ea până la sfârșit. Este povestea Iuliei Vântur care a trebuit să facă mari sacrificii ca să rămână lângă Salman Khan.

Ce a trebuit să facă Iulia Vântur ca să rămână lângă Salman Khan

De când s-a mutat în India, Iulia Vântur a trebuit să multe schimbări, unele din ele chiar radicale, ca să rămână lângă Salman Khan. Potrivit presei din India dar și a celei internaționale, Iulia a fost acceptată de familia vedetei.

În primul rând pentru că a fost deschisă la tradițiile lor. În plus, sursele spun că Salman ar fi pus-o să învețe cântece indiene. Mai mult, se spune că Iulia a început și antrenamentele și pentru a învăța dansurile clasice. La fel cum procedează și iubita fratelui lui Salman, Georgia Andriani.

A primit un inel cu diamant de ziua ei

Cu puțin timp în urmă, Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere. Vedeta României a fost foarte fericită când a văzut ce cadou i-a pregătit iubitul. Un inel cu diamant foarte scump. De altfel, se crede că Salman ar fi recurs la acest gest, la sfatul mamei sale.

E mai important ce simt oamenii unul față de celălalt

În perioada izolării, Iulia Vântur a stat împreună cu Salman Khan la reședința impresionantă a acestuia din Panvel. Într-un interviu acordat Faridoon Shahryar, Iulia a făcut dezvăluiri emoționante legate de nuntă:

“Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet.

Chiar și părinții mei m-au întrebat: «Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta”.

 

Tags
Close