Actualitate

Cât primesc Răzvan și Dani ca să apară la un eveniment

Sunt prieteni din copilărie și cei mai iubiți prezentatori ai României. Cât primesc Răzvan și Dani ca să apară la un eveniment.

Dacă vreți ca Răzvan și Dani să vă fie alături în cele mai frumoase momente din viață, trebuie să puneți bani deoparte. Cât primesc cei doi prezentatori ca să apară la un eveniment

Cât primesc Răzvan și Dani ca să apară la un eveniment

Formează de ani buni unul dintre cele mai apreciate cupluri de moderatori. Sunt nedespărțiți și totdeauna merg împreună la evenimentele la care sunt chemați. Dar pentru ca Răzvan și Dani să vină la voi, trebuie să aveți ceva bani puși deoparte. Cât primesc Răzvan și Dani ca să apară la un eveniment? Dacă doriți să aveți o atmosferă incendiară, atunci, spun sursele, ar trebui să scoateți din buzunare nu mai puțin de 3000 de euro. Adică 1500 de euro pentru fiecare prezentator.

Pentru Kamara veți plăti 800 de euro

Tot 3000 de euro va trebui să plătiți și dacă îi veți chema la evenimente pe Cristi Brancu sau Oana Turcu. Desigur, există și evenimente în care aceștia vor cere un preț mai mici. Dar dacă îl veți prefera pe Kamara, atunci veți da daor 800 de euro. Și e posibil ca artistul să vă și cânte câteva piese.

10.000 de euro primesc Răzvan și Dani pe lună

Totodată sursele spun că salariul lunar al lui Răzvan Simion și Dani Oțil pe lună este 10.000 de euro. Pe de altă parte, Dani mai câștigă bani și din alte venituri. Acesta are o companie care a înregistrat în anul 2019 un profit net de 59. 254 de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice. Sigur că cei doi prezentatori mai au venituri și din diverse contracte de publicitate pentru diferite produse pe care să le promoveze pe rețelele de socializare. De curând Răzvan Simion s-a despărțit de iubita sa, Lidia Buble. Pe de altă parte, Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un manechin celebru.

 

Tags
Close