Actualitate

Brigitte Sfăt, terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă

Când credea că problemele i s-au terminat, Brigitte Sfăt are acum parte de o nouă aventură. Vedeta e terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt e la capătul puterilor. A început să fie terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt, terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă

Nu știe cum să mai scape de fosta iubită a lui Florin Pastramă. A început să fie terorizată de aceasta și încearcă să găsească o soluție. Ba chiar a pus pe contul său de facebook captură la una dintre discuțiile purtate cu fosta iubită a lui Florin Pastramă.

“Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire. Această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin. În care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui… Care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”.

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, fosta parteneră a afaceristului i-a scris lui Brigitte: “Așa om să fii?!? Te blestem, că asta meriți. Vezi că mai am mesajele, cred că uiți ce scrii”. Iar bruneta i-a răspuns astfel: “Dacă îți permiți să îi dai lui Florin un mesaj, îți promit că te caut”, a spus Brigitte.

În scandal și cu fosta logodnică a lui Florin

Dar Brigitte are probleme și cu fosta logodnică a soțului său, Raluca Podea. Divele și-au spus cele mai grele vorbe. Și asta din cauza faptul că atunci când s-a îndrăgostit de Brigitte la emisiunea Ferma, Florin era logodit. Mai mult, Brigitte a găsit un anunț pe un site de escorte din Dubai cu Raluca Podea.

“Dragii mei, vreau să urmăriți acest site de mai jos, pentru a vedea prețul celei care pretindea că ar fi avut o relație cu soțul meu. Și a încercat să mai ciupească ceva bănuți pe subiectul Pastramă, după ieșirea noastră din Ferma” este mesajul postat de Brigitte Pastramă în urmă cu aproape un an pe una dintre paginile sale.

 

Tags
Close