Actualitate

Băsescu a dat de pământ cu PSD. Pe membrii partidului i-a numit criminali economici

Traian Băsescu a luat foc atunci când a auzit de votul parlamentului pe legea rectificării bugetare, cu amendamentul PSD, care prevede creşterea pensiilor cu 40%. El a spus despre membrii PSD că sunt niște criminali economici.

Criminali economici. Așa îi consideră Traian Băsescu pe membrii PSD. Acesta a dat de pământ cu partidul, când a aflat de votul parlamentului, pe legea rectificării bugetare.

Băsescu a dat de pământ cu PSD. Pe membrii partidului i-a numit criminali economici

Potrivit RomaniaTV, din punctul de vedere al fostului președinte al României Traian Băsescu, membrii PSD nu sunt decât niște criminali economici. “Situația este dramatică. Iar drama e cu atât mai accentuată de declarațiile infantile ale premierului, care nu e pregătit. El a anunțat piața bancară că România intră în incapacitate de plată. Un prost mai mare unde poți găsi?

E adevărat că și ce a făcut PSD este o ticăloșie. Că știu că nu sunt bani. Dar ai două soluții. Una să mergi la CCR. Dar la CCR nu te va lăsa să încalci legea, pentru că deciziile parlamentului sunt suverane. În locul lui Orban, mi-aș aduce toți deștepții, dacă are, și aici l-ar putea ajuta Câțu.

Pentru a ajuta șocul, ai câteva lucruri importante. Una e reducerea cheltuielilor. Încasările au scăzut, iar cheltuielile au crescut, ar trebui să vadă unde poate reduce cheltuielile. PNL să nu mai fie farseur și să voteze scăderea numărului parlamentarilor de la 500, la 300. PNL a votat alături de PSD respingerea legii introduse de PMP.

Dacă Orban nu mai e în USL, să voteze în parlament alaăuri de PMP. Să reducă aparatul bugetar. La 7 oameni care pleacă, o angajare. Așa a redus Boc aparatul bugetar cu 200.000 de mii de oameni într-un an jumătate. Altă reducere, la cheltuielile materiale. Spunem poporului că nu avem bani, dar au crescut cheltuielile cu 16%” a spus fostul președinte al României, Traian Băsescu.

PSD e un partid jegos

De asemenea, Băsescu a mențioanat că decizia Parlamentului va fi cu siguranță de stopată de cei de la CCR. „PSD e un partid jegos, sunt o haită de trădători de țară. Iar premierul a anunțat azi categoriile de rating să ne bage la categoria junk, asta a făcut cu minte lui seaca.

Asta înseamnă că suntem nerecomandați pentru investiții, cu doar o treaptă trebuie să coborâm. Decizia parlamentului, foarte puțin probabil va fi înfrântă de CCR. Daca vrei să dai bani de cumpărat voturi la primari PSD, foarte bine, dar nu te obligă nimeni. Dacă vrei 2 miliarde în fondul de rezervă, foarte bine, dar nu te obligă nimeni”, a declarat Traian Băsescu.

 

 

 

Tags
Close