Actualitate

Axinte de la Vacanța mare a dat o țeapă de 500.000 de euro

Cunoscut drept impresarul artiștilor, Axinte de la Vacanța Mare nu știe ce înseamnă corectitudinea. Acesta e acuzat că a dat o țeapă de 500.000 de euro.

A organizat în ultimii ani sute de spectacole și concerte, dar a uitat să plătească artiștii. Axinte de la Vacanța Mare a dat o țeapă de 500.000 de euro.

Axinte de la Vacanța mare a dat o țeapă de 500.000 de euro

Pe Axinte de la Vacanța Mare nu e om care să nu-l cunoască. Dar puțini sunt cei care știu că acesta este acuzat că a dat o țeapă de 500.000 de euro colegilor de breaslă. În spectacolele pe care le organiza, Axinte chema colegi de toate felurile, de la maneliști la cei mai în vogă artiști.

Totul decurgea normal, dar când se punea problema ca oamenii să fie recompensați, actorul uita de bani.

Surorile Bambi au de recuperat suma de 20.000 de euro

Se pare că toate au mers bine până în 2015, din acel moment Axinte uitând cu desăvârșire că trebuie să plătească oamenii. De atunci, oamenii au început să-și ceară drepturile sub toate formele. Primele care au povestit au fost fetele de la Bambi, cărora Axinte le datorează 20.000 de euro.

A venit rândul impresarului Florin Nedelcu care la rândul său s-a plâns că are de primit 30.000 de euro. Și asta pentru concertele lui Mateo, Andreea Bălan și Anna Lesko. De asemenea, 70.000 de euro trebuiau să intre în buzunarul unui alt impresar, Marius Gavrilă.

Lucian Mitrea i-a luat mașina lui Axinte

Dintre toți păgubiții, se pare că Lucian Mitrea a avut mai mult noroc. Axinte i-a dat mașina pe care o avea, adică un Q7, pentru valoarea de 50.000 de euro. Nu același lucru s-a întâmplat însă cu Tudor Ionescu de la Fly Project, care are și acum de luat de la Axinte suma de 11.000 de euro.

În aceste condiții, artiștii s-au gândit să se strângă și să îl dea în judecată. De asemenea, Florin Petrescu alias Axinte a avut probleme și cu DNA.

Tags
Close