Actualitate

Așteptă Andra și Cătălin Măruță al treilea copil?

În presă au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora cei doi așteaptă un al treilea copil.

Reclama

În ultimul timp, presa mondenă a scris tot mai mult despre posibilitatea ca Andra și Cătălin Măruță să mai aducă pe lume un copil. Prezentatorul TV a ținut să lămurească aceste zvonuri și a clarificat situația.

Andra și Cătălin Măruță așteaptă un copil?

Aflat în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, Cătălin Măruță a vorbit despre informațiile apărute în media. „Andra nu este gravidă. Noi vrem copii, suntem foarte fericiți cu David și Eva, însă în perioada aceasta nu așteptăm”, a explicat prezentatorul la ProTV.

Reclama

Andra se bucură de un succes răsunător în aceste zile, după lansarea piesei „Inima Mea”. Melodia realizată în colaborare cu Pepe și Connect-R a ajuns rapid în trending-ul de pe Youtube. „Știam că facem echipă bună! Mulțumim pentru mesajele superbe și pentru reacțiile pozitive.

La câteva ore de la apariție, melodia a ajuns în top trending. Acum e pe locul opt și încă urcă datorită vouă! Va iubim!”, a transmis cântăreața. Ulterior, piesa a urcat și mai mult în top și a fost strâns, până acum, aproximativ 2,3 milioane de vizualizări.

Andra a avut mare succes anul acesta

În 2020, artista a avut mare noroc la bani. Aceasta a încheiat numeroase contracte și, odată cu acestea, a încasa sume semnificative de bani. Astfel, veniturile din anul curent au crescut cu 300% față de anii precedenți.

Unul dintre cele mai important contracte ale cântăreței este cel cu Garnier. Andra a devenit imaginea companiei la noi în țară. Spotul publicitar din 2020 a fost filmat la Praga și a atras atenția a mii de telespectatori.

Artista a avut și un mesaj pentru fani, îndemnându-i pe aceștia la responsabilitate. „Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant peste tot, restaurantele încă nu funcționează.

Chiar și așa, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel. Trebuie să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o plimbare în țară într-un loc nou, să ieși la picnic și să te bucuri de sandvișuri ca și cum ar fi o masă de cinci stele.

Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice ipostază. Să trăim noul de neprețuit”, a transmis Andra.

TOP STIRI

Reclama
Tags
Close