Actualitate

Andreea Esca ascunde o dramă. Prin ce momente cumplite trece vedeta

Chiar dacă e una dintre femeile cu cel mai mare succes, Andreea Esca ascunde o dramă. Ce a pățit vedeta și nu poate uita niciodată.

Are o familie superbă, o carieră cum multe femei și-ar dori, însă Andreea Esca ascunde o dramă. Ce I s-a întâmplat vedetei PROTVși nu poate uita.

Andreea Esca ascunde o dramă. Prin ce momente cumplite trece vedeta

Puțini sunt cei care cunosc cu adevărat viața Andreei Esca. Și mai puțini însă sunt persoanele care știu că aceasta ascunde o dramă. Este vorba de bunicul său din partea mamei. Pe acesta nu l-a cunoscut, pentru că a murit la puțin timp după ce a fost eliberat din închisoare.

Vedeta spune că regimul comunist e resposabil de moartea bunicului

De altfel, prezentatoarea ProTV spune că singurul vinovat pentru dispariția prematură a bunicului său este regimul comunist. Potrivit unui interviu pe care Andreea l-a dat cu ceva timp în urmă, bunicul a avut de executat o pedeaspsă de 15 ani de închisoare. În urma detenției, el s-a îmbolnăvit grav.

“Pentru că era împotriva comuniștilor. A făcut cincisprezece ani de închisoare politică. Eu nu l-am cunoscut, eram foarte mică atunci și a murit la puțină vreme după ce a ieșit din închisoare. (…) Nu am avut acces decât la niște povești. (…) Bunica mea nu lucra, s-a trezit la 39 de ani singură, cu doi copii, nici nu avea haine cu care să iasă pe stradă, pentru că avea înainte niște haine extrem de elegante, care nu mai erau potrivite vremurilor.

Bunica mea nu ieșea fără pălărie din casă. Nu a avut ce să facă, s-a dus și s-a angajat. A lucrat în tot felul de locuri până când a fost angajată la Teatrul Național, unde cunoștea pe cineva. Probabil de aici a luat mama contact cu teatrul.”

“Toți colegii mei de școală mă întreabă ce face mama”

Cât privește mama sa, Andreea Esca spune că a fost o femeie superbă, de care o întreabă colegii și acum. “Mama e mult mai cochetă și mai aranjată! Toți colegii mei de liceu și de școală generală mă întreabă ce face mama, nu îi interesează ce fac eu.

Mama era blondă, avea părul lung, era scundă, dar foarte bine proporționată, și foarte haioasă. Era foarte prietenoasă și toți copiii veneau la noi. Îi chema pe toți acasă.

Mie mi se părea că eu sunt foarte cool că pot să vin cu toți prietenii mei acasă, iar ea știa ea de ce îi cheamă, să vadă ce fac, cine sunt…”.

 

Tags
Close