Actualitate

Anda Adam a lămurit totul. Nu divorțează

În ultimele luni, toate ziarele au vorbit despre mariajul Andei Adam și despre faptul că aceasta se va despărți. Nimic mai adevărat, pentru că vedeta nu divorțează.

 

Anda Adam a lămurit totul. Nu divorțează

Ce se întâmplă în căsnicia Andei Adam? Ca în orice alt mariaj, bucurii dar și certuri. Dar cântăreața a lămurit pe toată lumea și a spus că nu divorțează. Anda spune că problemele între ea și Sorin au început anul trecut, când el a primit o condamnare de trei ani, pentru falsificarea de carduri bancare. Acesta și-a recunoscut faptele în fața instanței și și-a dat în vileag partenerii, cu condiția de a fi pedepsit cu suspendare. Sigur că a fost moment care nu se uită așa ușor, pentru că atunci s-a trezit cu mascații la ușă.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.” a spus Anda Adam pentru viva.ro.

Nu va sta niciodată lângă Sorin doar de dragul copilului

În plus, artista a spus că e capabilă să ierte infidelitatea partenerului. Dar niciodată nu ar sta într-o căsnicie, doar de dragul copilului. „Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi  părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.” a mai menționat Anda Adam.

 

Tags
Close