Actualitate

Anca Serea are grave probleme de sănătate

Are grave probleme de sănătate, din cauza cărora este des la spital.

În dimineața zilei de 29 septembrie 2020, Anca Serea care are grave probleme de sănătate, a fost internată în spital.

Anca Serea are grave probleme  de sănătate

Familia lui Adi Sână trece printr-o situație dezastruoasă. Anca Serea are grave probleme de sănătate și drept urmare, a ajuns la spital. La scurt timp după internare, Adi le-a spus fanilor ce se întâmplă cu soția lui.  „Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”, a anunțat Adi Sînă.

Anemia a pus-o din nou la pat

Imediat și Anca a oferit internauților detalii despre starea ei de sănătate. Vedeta a spus că de vină este aceeași anemie care nu-i dă pace de ani mulți. Ea a declarat că are un stil de viață nesănătos și foarte agitat, iar corpul ei se resimte. Motivul pentru care a ajuns la spital e faptul că, deși analizele sunt bune, hemoglobina e mare. Mai mult, Anca e spus că e foarte posibil să aibă nevoie și de o transfuzie cu sânge.

„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a mărturisit mama copiilor lui Adi Sână. Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt vedeta i-a avut cu Filip Poplingher, primul soț. Anca nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010.

 

 

Tags
Close